Ankara'daki patlama sonrası hayatı durdur çağrısı

Ankara'daki patlama hepimizin canını yaktı. Türkiye, Cumhuriyet tarihinin en büyük terör saldırısını yaşadı, bir günde toplam 95 kişi hayatını kaybetti, 500'e yakın yaralı var.

HÜKÜMETİ 'SEN YAPTIN' DİYE SUÇLUYORLAR

Saldırının hemen ardından birlik çağrıları peş peşe gelirken, siyasi rant elde etmek isteyenler de meydana çıktı. Kendi alanlarının dışında siyasetle içli dışlı olan Türk Tabipler Birliği, Mimarlar Odası ve birçok sendika terör eyleminin faturasını hükümete kesmeye hazırlanıyor.

TABIPLER ODASI, MIMARLAR ODASI VE SENDİKALARDAN GEZİ VE PKK TAKTİĞİ EYLEMLER

Sendikaların imzaladığı ortak çağrının başlığı 'Hayatı Durduruyoruz'.. Buna göre 12-13 Ekim tarihlerinde, gezicilerin taktiğinde olduğu gibi işe gidilmeyecek, üretim duracak, okullarda derslere girilmeyecek. Esnaf PKK'nın Doğu ve Güneydoğu'da halka yaptırdığı gibi kepenk kapattıracak.

Ankara'daki patlama sonrası hayatı durdur çağrısı

PKK'YI KINAMA, TERÖRE HAYIR MİTİNGİNDE MİMARLAR VE TABİPLER ODASI YOKTU

TOBB'un "Teröre karşı bayrağını al gel" çağrısıyla binlerce kişi Ankara'da toplanarak teröre karşı dev bir yürüyüş gerçekleştirmişti. Yürüyüşe katılan sivil toplum kuruluşu sayısı, 200’ü geçerken, PKK'nın doktor öldürmesini bile kınamayan Tabipler Odası ve Mimarlar Odası katılmamıştı.

Ankara'daki patlama sonrası hayatı durdur çağrısı