Antalya'da polis ekibine ateş açıldı: 3 şehit

Antalya'da polis ekibine ateş açıldı: 3 şehit

Antalya'nın TRT Caddesi'nde devriye görevi yapan motorsikletli polis ekibine saat 20.30 sıralarında kırmızı renkli bir otomobilden ateş açıldı. Olayda bir polis ağır yaralandı. Silahlı saldırı sonucu Antalya polisi alarma geçerken, kaçan otomobilin peşine çok sayıda polis düştü. Yaralanan polis, Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılıp tedaviye alındı. Polis ekipleri, saldırganların içinde bulunduğu otomobili Cezayir Kavşağı'nda durdurmak için barikat kurdu. Barikatı aşan otomobilin içinden yine polislere ateş edildi. Olayda 2 polis memuru daha yaralandı.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN!..

3 POLİS ŞEHİT OLDU

Polisler Akdeniz Üniversitesi Hastanesine götürüldü. Hastanede tedaviye alınan 3 polisde şehit düştü.

SALDIRGANLARDAN BİRİ ÖLDÜRÜLDÜ

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Antalya'da düzenlenen silahlı saldırı sonucu 3 polis memurunun şehit edilmesi olayı ile ilgili olarak, saldırganlardan birisinin ölü olarak ele geçirildiğini söyledi. Vali saldırının terör olayı olmadığını kaydetti.

SALDIRGAN ŞİZOFREN ÇIKTI

Polisler Mehmet Çolak (30), Abdullah Kılınç (45) ve Mustafa Bülbül (34) şehit oldu. Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, "Terör şüphesi yok. Olay adi bir asayiş vakası. Saldırgan 2009'da şizofreni raporu almış. Pompalı ile saldırmış. Şizofreni hastası olduğu için tek hareket ettiğini düşünüyoruz" dedi.