Apple yeni bir fotoğraf yarışması başlattı
ensonhaber.com

Apple, 22 Ocak ile 7 Şubat arasında, sosyal medya aracılığıyla yeni bir yarışma başlattı. Yarışmaya ilgi duyan 18 yaş üzeri iPhone kullanıcıları, Twitter ve Instagram'da #ShotOniPhone etiketini kullanarak bir fotoğraf paylaştıklarında, yarışmaya katılmış oluyor. Yarışmanın bitiminde en iyi 10 fotoğraf seçilecek ve dünyanın birçok yerindeki Apple mağazalarında, büyük reklam panolarında yayınlanacak.

iphone

Yarışmayı kazanan 10 fotoğraf, Apple'ın pazarlama sorumlusu ve kıdemli başkan yardımcısı Phil Schiller, profesyonel iPhone fotoğrafçıları Austin Mann ve Annet de Graaf ve eski Beyaz Saray fotoğrafçısı Pete Souza'dan oluşan 11 jüri üyesi tarafından seçilecek.

iphone

Apple, sosyal medya kullanmayan diğer iPhone sahiplerini de düşünerek yarışmaya katılmak için alternatif yöntemler de sunuyor. Katılımcılar, çektikleri fotoğrafların en yüksek çözünürlüklü sürümünü shotoniphone@apple.com e-posta adresine gönderebiliyor. E-posta yoluyla gönderilen fotoğraflarda ismin, 'ad_soyad_iphonemodeli' olacak şekilde düzenlenmesi gerekiyor.