Arnavutköy'de çatışma
AA

Hadımköy Deliklikaya Mahallesi'nde uyuşturucu satıcılarını teslim almaya giden polis ekiplerine pompalı tüfekle ateş açıldı. Olayda ilçe emniyet müdürü yaralandı ve Ayhan Ölçer isimli polis memuru şehit oldu.

Arnavutköy'de çatışma

Arnavutköy'de gecekondudaki Seyithan Genç isimli bir kişi öldürüldü, operasyon sona erdi. Arnavutköy Belediyesi R. Muhtar Ahmet Ensar Parkı yakınlarında denetim yapan polis ekipleri, arandığı belirlenen bir kişiyi gözaltına almak istedi.

POLİSLERE ATEŞ AÇTI

Polise direnen şüphelinin yer aldığı gruptan ateş açılması üzerine bir polis memuru yaralandı. Ateş etmeye devam eden saldırganın, polis ekiplerini yanına yaklaştırmadığı bildirildi. Saldırganın açtığı ateşle ilçe emniyet müdürü de yaralandı.

Arnavutköy'deki çatışma canlı yayında VİDEO

SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ

Bölgeye Özel Harekat Timleri ile polis helikopteri sevkedildi. Saldırganları etkisiz hale getirmek için polis operasyon düzenlendi. Operasyon, yaklaşık 1,5 saat süren çatışmanın ardından sona erdi. Operasyonda Seyithan Genç isimli bir kişi öldürülürken, bir kişi de yaralandı. Gecekondunun etrafına emniyet şeridi çekildi ve polis gecekonduya girdi.

Arnavutköy'de çatışma

1 POLİS ŞEHİT OLDU

Öte yandan, yaralanan Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü'nün Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı ve ameliyata alındığı öğrenildi. Operasyonda yaralanan Ayhan Ölçer isimli polis memuru şehit oldu.

Arnavutköy'de çatışma

İstanbul Arnavutköy'de uyuşturucu çetesi üyeleri polise ateş açtı. Yaralanan iki polisten biri kaldırıldığı hastanede şehit oldu. Düzenlenen operasyonda bir saldırgan öldürüldü.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)