Asena Erkin Caner Erkin'i aldattı iddiası

Asena Erkin Caner Erkin'i aldattı iddiası

Fenerbahçeli başarılı futbolcu Caner Erkin'in tasarımcı eşi Asena Erkin ile popçu Berkay'ın Akmerkez'in bebek odasındaki buluşmasını Sabah Gazetesi görüntüledi. "Yakalandık" diye bağıran Asena Erkin, ne yapacağını bilemedi. Berkay'ın ilk tepkisi "Sil o fotoğrafı!" oldu!

İşte Sabah Gazetesi'nde yer alan haber...

Bu fotoğraflar çok konuşulur! Son dönemde magazin dünyasında sıkça konuşulan, TV'de üzerine tartışılan Asena Erkin-Berkay ilişkisine dair dedikodular, ikili tarafından yalanlanırken ilginç bir gelişme yaşandı. İkiliyi Akmerkez'de görüntüleyen muhabir Hakan Uç, o günü anlattı:

KAPIDA GÖREVLİ BEKLEDİ

'Akmerkez'de dolaşırken fast food katında Asena Erkin'i gördüm. Asena Erkin'in telefonda konuşurken 'Bebek odasında buluşalım' sözünü duyunca, onu izlemeye başladım. Hızlı adımlarla bebek odasına girdi. Ben bir kenarda beklerken ondan 5 dakika sonra odaya bu kez Berkay girdi. Berkay, içeriye girdiği an kapıyı kilitledi. O sırada kapıda bir görevli belirdi ve onlar dışarı çıkana kadar orada bekledi.'

ASENA ERKİN VE CANER ERKİN

ASENA ERKİN: YAKALANDIK!

Yaklaşık yarım saat sonra bebek odasından, önce Asena Erkin çıktı. Hızlı adımlarla koridora yöneldi. Hemen ardından ise bu kez kapıda Berkay belirdi. O anı görüntülemek için fotoğraf makinemin düğmesine bastım, flaş patladığı an Asena Erkin 'Yakalandık!' diye çığlık attı. Asena Erkin, ters istikamete yönelip hızla ortadan kayboldu. Berkay ise bana doğru yöneldi.

CANER ERKİN: KARIMA GÜVENİYORUM

'AYSEL' DİYE KAYITLI

"Berkay 'Sil o fotoğrafı, bu konu burada kapansın!' dedi. Sonra telefonunu eline alıp 'Seni Asena ile konuşturacağım' dedi. Ve telefonuna 'Aysel' olarak kayıtlı olan kişiyi aradı. Karşımdaki Asena Erkin'di ve bana telefonda, 'Biz orada sadece konuşuyorduk. Bu fotoğraflar yayınlanırsa herkesin başını ağrıtır' dedi.

Asena Erkin Caner Erkin'i aldattı iddiası

ASENA ERKİN'DEN İLK AÇIKLAMA...

Asena Erkin'in yakın çevresine, "O fotoğraf temmuz ayında çekildi. Berkay'la da 4 aydır görüşmüyorum, neden şimdi yayınlanıyor" dediği öğrenildi.