Aslı Enver'in yeni dizisinden ilk kareler - Foto Galeri

1

Başrollerinde Aslı Enver, Buğra Gülsoy ve Alican Yücesoy'un yer aldıkları, Kanal D'nin yeni dizisi 'Bana Artık Hicran De'den ilk kareler geldi.

Bana Artık Hicran De dizisinde ilk kareler

Yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün üstlendiği dizinin senaristliğini Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin senaristi Coşkun Irmak yapıyor. Üç başrolün yanı sıra, Nadir Sarıbacak, Nur Sürer, Tamer Levent gibi oyuncuları da kadrosunda barındıran Bana Artık Hicran De, yakında Kanal D'de.

FİLMİN KONUSU

Coşkun Irmak, Kanal D'de ekrana gelecek dizide Aslı Enver'in hayat vereceği Hicran karakterini şu sözlerle özetledi: ''Hayat, her an seçim yapmak zorunda kaldığımız ve yaptığımız seçimlerle şekillenen bir süreç. Hicran, bütün kadınlar arasında bir kadın. Doğup büyüdüğü yuvada söz dinleyen bir çocuk. Sonra, bir genç kız . Seven, aşık olan, kırılan bir yürek sonra da.... Bütün anneler arasında bir anne. Bu hayat, günün birinde seçim yapmaya zorlar Hicran'ı. “Ben senin annen değilim”, der kızına. ‘Peki, sana ne diyeyim anne?' sorusuna yanıtı, çaresizlik ve isyan dolu bir fısıltıdır: “Bana artık Hicran de...”