ATA AÖF bütünleme sınavı yerleri açıklandı mı? 2021-22 ATA AÖF telafi sınavı giriş belgesi alma ekranı
ensonhaber.com

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Telafi (Bütünleme) sınavları, 5-6 Şubat 2022'de gerçekleşecek.

ATA AÖF bütünleme sınavına katılım sağlayacak olan adaylar, sınava kısa bir süre kala sınav giriş belgesi ve sınav yeri bilgilerine yönelik araştırmalarını hızlandırdı.

Sınav öncesi AÖF sınav giriş belgeleri resmi internet sayfasında yayınlanacak. Öğrenciler TC Kimlik numaralarını ve otomasyon şifrelerini girerek sınava girecekleri okulu öğrenebilecek.

Peki ATA AÖF telafi sınavı yerleri açıklandı mı, belli oldu mu? 2021-2022 ATA AÖF bütünleme sınavı giriş belgesi ne zaman yayınlanacak? İşte 2021-2022 ATA AÖF telafi sınav giriş belgesi alma ekranı...

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAV YERLERİ AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından gerçekleştirilecek olan bütünleme sınavının giriş belgeleri yayınlandı.

Fakültenin resmi adresinden yapılan duyuruda "Giriş belgenizi almak için https://obs.atauni.edu.tr/ adresini ziyaret ediniz.Bütünleme sınav giriş belgenizi aynı zamanda AtaMeta uygulamamızın "Sınav İşlemleri" katından da alabilirsiniz." ifadelerini kullandı.

2021-2022 ATA AÖF SINAV YERLERİ SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ