Atiye: Güzel miyim bilmiyorum

atiye

Sahne enerjisiyle pek çok meslektaşına parmak ısırtan Atiye, nasıl bu kadar mutlu, formda ve enerji dolu olmayı başardığını anlattı.

1988 yılında Almanya’nın Bremen şehrinde doğdum. Annem ve babam da zaten orada tanışmış. Aslında ikisi de Alman değil ve orada büyümemiş. O dönemde babam, annemin babasıyla çalışıyormuş ve bu şekilde tanışıp aşık olmuşlar. Bir sene sonra da ben doğmuşum.

"EVE GELEN MİSAFİRE ŞOV YAPARDIM"

Çocukluğumda bile şarkıcı olacağım belliymiş sanki. Hatta evimize misafir geldiğinde onlara şovlar hazırlar, dans ederdim. Sahnede olmak çocukluk hayalimdi, şarkıcı veya dansçı olarak. Şimdi ikisini de yapıyorum. Hayalim gerçek oldu.

Güzel şarkıcı Atiye-Foto Galeri

"SAÇIMDA HİÇ BOYA YOK"

Doğal ürünler kullanmayı tercih ediyorum cildimde ve saçımda. Çoğunlukla saç kremi uygulamıyorum. Özel bakım konusunu ise kuaförüme bırakıyorum. Yılda bir kez saçımı kestiriyorum ama saçımda hiç boya yoktur. Sürekli işlem gördüğü için zaten çok fazla yıpranıyor. Çok fazla kozmetik ürünüm de yoktur.

"HAREKETSİZ BİR ANIM YOK"

Sahnede çok hareketliyim ve ciddi kalori yaktığımı düşünüyorum çünkü konserin ertesi günü yarım kilo kadar verdiğimi görüyorum. Konserlerden önce de dans provalarımız oluyor. Dansın dışında binicilik yapıyorum, bu da kondisyon açısından sanıldığından çok daha yararlı. Yazın yüzmeyi, dalış yapmayı seviyorum. Yoga, fitness, bazen de yürüyüş yapıyorum. Hareketsiz bir anım yok!

Atiye: Güzel miyim bilmiyorum

"ŞEKER YERİNE BAL TÜKETİYORUM"

Açıkçası kilomu hiç düşünmüyorum. Sevdiğim şeyleri yiyorum ama sevdiğim şeyler genelde sağlıklı olduğu için şanslıyım herhalde. Çok fazla canım çekmiyor abur cuburu. Arada bir tabii ki ben de çikolata yemek istiyorum ama o zaman da bitter olanını tercih ediyorum. Şeker yerine de bal tüketiyorum. Çok fazla et yemiyorum ama vejetaryen değilim. Beyaz ekmekse hiç yemem.

"GÜÇLÜ BİR KADINIM"

Güçlü bir kadınım ne istediğimi çok iyi biliyorum ve ailem beni özgür bir şekilde yetiştirdiği için çok şanslıyım. Kendi ayaklarımın üstünde duruyorum, sağlıklı bir özgüvenim var. Her zaman hayallerimin peşinden koştum, onları gerçekleştirmeye de devam ediyorum.

"KENDİMİ SEVİYORUM"

Kendimi güzel buluyor muyum bilmiyorum. Sanırım hepimizin içinde farklı kadınlar var ve o an ne düşündüğümüz, hissettiğimizle alakalı. Genel olarak kendimle barışığım, tabii ki sevmediğim yanlarım var ama insan olarak kendimi seviyorum.

Atiye: Güzel miyim bilmiyorum

Atiye Beylikdüzü Konseri İZLE

Atiye'nin ilk podyum heyecanı HD İZLE