Ay Yapım'dan kavga açıklaması

Ay Yapım'dan kavga açıklaması

Dizinin yapımcısı Ay Yapım, yaşanan kavga sonrası Engin Şenkan'ın diziden gönderildiği yönünde çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı:

"Kurt Seyit ve Şura-İstanbul" dizisinin sezon finali nedeniyle yoğun çalışılan setiyle ilgili çeşitli mecralarda haberler çıkmaktadır.

Ay Yapım olarak projelerimizde huzurlu çalışma ortamını ilk koşul olarak görmekteyiz. Uzun yıllardır sorunsuz, olaysız çalıştığımız herkesin takdirini kazanmış Sayın Kıvanç Tatlıtuğ'un adının da, 45 yılını oyunculuğa ve sanata vermiş Sayın Engin Şenkan'ın adının da böyle haberlerle anılmasını üzüntüyle karşılıyoruz.

ENGİN ŞENKAN ÖNÜMÜZDEKİ SEZON YOK

Sette yaşanan anlık bir durumu "ne olduğunu tam olarak da bilmeden'', kişilerin özel hayatlarını ve ailelerini dahil edilerek magazin yorumuyla sunulmasını ise hiç kabul edemiyoruz.

Şunu da özellikle belirtmek isteriz ki, yaşanmış olan durum sebebiyle işini kaybeden kimse olmamıştır. Sayın Engin Şenkan, senaryo gereği rolünü tamamlamış olduğundan önümüzdeki sezon Kurt Seyit ve Şura-İstanbul'da yer almayacaktır.
Dizinin kronolojik seyri ve İstanbul hikayesi yayın öncesi planlandığı gibidir.