Ayaydın Kürşat Tüzmen kavgasını anlattı

Ayaydın Kürşat Tüzmen kavgasını anlattı

Aydın Ayaydın dün akşam Kürşad Tüzmen'le yaşanan olayı Beyaz Gazete'ye anlattı. Ayaydın, o gece yaşananları dile getirirken "Dün düğüne davetliydik. Düğüne oğlum ve gelinim ile birlikte katıldım. Oğlum ve gelinim düğünde benden ayrı bir masada oturuyorlardı. Masaları da bana oldukça uzaktı. Benim masamda MHP milletvekili Celal Adan ve eski Hüsamettin Özkan oturuyordu." dedi.

"RAHATSIZ OLUP SALONU TERK ETTİM"

Ayaydın Karşı masada ise Sümer Oral, Abdulkadir Aksu, Nadire İçkale, damadın babası ve Kürşad Tüzmen oturuyorduğunu dile getirerek, Tüzmen için "Saat 22.45 'te düğüne uygun olmayan kıyafeti blue jean pantolonu, kovboy ayakkabısı ve koruma polisi ile salona girdi. Sürekli bakışlarıyla beni rahatsız etti. Rahatsız olduğum için düğüne ve milletvekilliğime saygımdan ötürü salonu terk ettim. Ben bir milletvekiline bu tip olayları yakıştırmam. Daha sonra oğlum ve gelinim düğünde dans etmeye başlamışlar.

"ANNENE VE AİLEME HÜRMETLERİMİ İLET"

Oğlumu masaya yanıma geldiği sırada gören Kürsad Tüzmen, yanında bir bayanla dans pistine çıkmış. Oğluma dans ederken 'annene ve ailene hürmetlerimi sunarım ' demiş. Kürşad Tüzmen bu hareketi Anneler Günü 'nde tv ekranlarında anneme çirkin sözler söyleyerek yine yapmıştı. Bunun üzerine oğlum Kürşad Tüzmen 'e kafa atmış ve yere sermiş. Yerde kanlar içinde yatan sahte kabadayı Tüzmen tirtir titremiş. Daha sonra 'oğlum bu da benim sana hürmetim al kabul et." diyerek yumruk atmış.

Ben Kürşad Tüzmen 'e, bakanlık yapmış birine bu hareketleri yakıştıramadım. Kendi oğluma da yakıştırmadım. Biz siyasetçilerin topluma örnek olması gerekir." (beyazgazete)

Ayaydın Kürşat Tüzmen kavgasını anlattı