Ayşe Arman'dan Demirtaş'a övgü dolu sözler
ensonhaber.com

Ayşe Arman'dan Demirtaş'a övgü dolu sözler

Önceleri her fırsatta CHP'yi destekleyen, CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilk röportajı yapan kişi olan ve oyunu İhsanoğlu'na vereceğini açıklayan Ayşe Arman, bugünkü yazısında Demirtaş'ın neredeyse her cümlesi için övgü dolu sözler sarf etti.

Bugünkü köşesinin geniş bir kısmında Selahattin Demirtaş'a yer veren Arman, "Demirtaş'ın kadın meselesi üzerine söyledikleri hayranlık vericiydi" diye giriş yaptı yazısına..

"YAŞA DEMİRTAŞ"

Hemen her cümlesinde Demirtaş'ı överek çok samimi bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyen Arman, cümle sonlarında ise "Bayıldım, Helal olsun, Yaşasın, İnşallah, Yaşa Demirtaş " gibi kelimeleri kullanmayı da eksik etmedi.

HDP'NİN HEDEFİ BEYAZ TÜRKLER

7 Haziran seçimlerinde CHP'den koparacağı oylarla barajı aşmayı hedefleyen HDP, Kürt politikasından uzak bir görünüm çizme gayretinde. Çünkü hedef, barajı aşmak için gerekli olan CHP oyları. Bu da elbette CHP'nin ulusalcı, Kemalist kanadını kızdırmadan gelebilecek oy potansiyeli. O sebeple HDP'liler, seçim öncesi politikalarını keskin Kürt çizgisinde değil, Türkiyelilik ve kadın hakları çizgisinde sürdürüyor. Ayşe Arman da birçok beyaz Türk gibi HDP'nin bu taktiğine destek verenlerden biri oldu...