Ayşe Özyılmazel'in gözyaşları - Video

Ayşe Özyılmazel'in gözyaşları - Video

1 Temmuz'da Star TV'de yeni başlayacak olan tv programına ünlü sanatçı Seda Sayan'ı davet etmek için Sayan'ın yanına giden yazar-popçu Ayşe Özyılmazel, kendini bir anda Seda Sayan'ın Beyaz TV'deki programında buldu.

ESKİ EŞE GÖZYAŞLARI İÇİNDE SİTEM

10 ay evli kaldığı ünlü reklamcı Ali Taran'la boşanmasının ardından, her yerde boy boy fotoğraflar çektiren ve her seferinde 'Çok mutluyum sorun yok' mesajları veren Özyılmazel, Sayan'ın boşanmasıyla ilgili soruları karşısında gözyaşlarına boğuldu.

Bazı konuları ilk kez dile getiren Özyılmazel, gözyaşları içinde 'Beni bir kere bile korumadı, ben ne yaptım ona' diyerek, eski eşi Taran'a sitemde bulundu.

İŞTE ÖZYILMAZEL'İN O SÖZLERİ - TIKLA İZLE

'BİR KERE BİLE KORUMADI BENİ'

"Beni koruyan hiç kimse olmadı. Kimse çıkıp da bir cümle bile kurmadı bana. Hiçbir şey yapmadı benim için. En acı olan da buydu zaten. Hep ben uğraştım, hep ben... Niye oldu ki bütün bunlar? Ne yaptım ona ben? Ya da ötekine.. Ötekine ne yaptım? Hiçbir şey yapmadım ki, masumum ben. Korumadı beni, bir kelime bile söylemedi.. 'Bu kızın hiçbir günahı yoktur demedi'. Bir de geziyor ortalarda. Bravo demek istiyorum... Mahvolduk artık, bunları da buralarda böyle ağlayarak anlattım."