Bağcılar'da minibüs ters yoldan giderken kaza yaptı
İHA

Bağcılar Taş Ocağı caddesi üzerinde, U dönüşünün yasak olduğu yerden dönen 34 M 1266 plakalı minibüse 34 KS 9463 plakalı hafif ticari araç çarptı.

4 KİŞİ ÇIKARTILDI

Çarpmanın etkisiyle minibüs devrilerek kazanın olduğu noktada bulunan benzin istasyonuna doğru sürüklendi. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler ve vatandaşlar minibüsün içerisinde bulunan 3 yolcuyu ve şoförü çıkarttı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Kazaya karışan diğer araçta bulunan iki kişi de kendi imkanları ile araçtan çıktı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar ambulanslar ile çevrede bulunan hastanelere kaldırıldı.

Bağcılar'da minibüs ters yoldan giderken kaza yaptı

MİNİBÜS SÜRÜCÜLERİ YOLA SAÇILAN BOZUK PARALARI TOPLADI

Kaza sonrası polis ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemi alırken minibüs çevrede bulunan vatandaşların yardımıyla düzeltilerek olay yerinden çekici yardımıyla kaldırıldı. Bu sırada kaza yerine dökülen bozuk paralar da diğer minibüs şoförleri tarafından kaldırılması dikkat çekti.

"TOPLAM 6 YARALI VARDI, HEPSİ MİNİBÜSTEYDİ"

Kaza anını anlatan çevredeki bir esnaf, “Minibüs tersten, normalde dönülmeyen yerden döndü. Yoldan gelen araç ta biraz hızlıydı. Burada ayda bir kaza oluyor. Tersten girenler çok. Burada bir kapan yapılmadığı sürece kaza olur. Toplam 6 yaralı vardı. Hepsi minibüsteydi” dedi.

Bağcılar'da minibüs ters yoldan giderken kaza yaptı VİDEO

Bağcılar'da minibüs ters yoldan giderken kaza yaptı

Bağcılar'da minibüs ters yoldan giderken kaza yaptı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)