Bahçeli AK Parti'nin oy hesabını yaptı

Bahçeli AK Parti'nin oy hesabını yaptı

MHP lideri Devlet Bahçeli, PKK lideri Öcalan'a TV verilmesini eleştirdi ve AK Parti ile Başbakan Erdoğan'a yüklendi. Bahçeli, Erdoğan'ın sözlerinden hareket ederek, AK Parti'nin 2015 genel seçimlerinde alacağı oyu da açıkladı.

"ÖCALAN, FACEBOOK VE TWITTER'A DA GEÇER"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a televizyon verilmesini eleştiren Bahçeli, ''Peşi sıra, Facebook, Twitter veya Skype üzerinden eski cinayet ortaklarıyla haberleşebilmesi için terörist başına demirbaştan düşmüş bir bilgisayar tahsis edilmesi ve arkasından da Başbakan'la geceleri sohbete başlaması mucize ve olmayacak bir şey olarak görülmemelidir'' dedi.

AK PARTİ'NİN OY HESABINI YAPTI

Başbakan Erdoğan'ın bu milletin değerlerini hiçe sayarak seçmenden oy istediğini belirten Bahçeli, şöyle devam etti:

-Şehide kelle katile sayın demiş, yüzde 34,2 oy almıştır.

-Çiftçiye ananı da al git demiş, askeri yan gelip yatmakla itham etmiş, BOP eşbaşkanlığını kabul etmiş yüzde 46,5 oy almıştır.

-Habur'da teröristleri karşılamış, Oslo'da PKK'ya yanaşmış, yıkım projesini başlatmış, KCK'nın kuruluşunda teşvik edici olmuş ve İmralı'yla gizli görüşmeler yapmış, yüzde 49,8 oy almıştır.

-Şimdi de PKK'yla açık açık görüşmekte, İmralı canisiyle cüretkar bir şekilde pazarlıklar yapmaktadır.

-Herhalde bundan sonraki seçimlerde, AKP'nin yüzde 70 oy alması, Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni sürüm diktatör olması sürpriz olmayacaktır."