Bahçeli'den Trump'a: ABD Başkanı yine şaşırmış
ensonhaber.com

devlet

MHP Lideri Devlet Bahçeli, ABD Başkanı Trump'ın "Türkiye'yi mahvederiz." şeklindeki tehdidine, sert sözlerle cevap verdi.

Bahçeli, "İp inceldiği yerden kopacaksa kopsun. ABD Başkanı yine şaşırmış, yine sinirleri germiş. Twitter mesajı düşmanlık ötesidir. ABD Başkanı, PKK/PYD/YPG'yi Kürt olarak görüyorsa ya cahildir ya canidir. Teröristlere insan demek bile ihanettir. Trump'ın, bunları Kürt olarak görmesi küstahlıktır.

SENİN DOLARIN VARSA, TÜRK MİLLETİNİN İMANI VAR

Teröristle mücadele edersek Trump, Türkiye'yi mahvedermiş. Senin doların varsa, Türk milletinin imanı var. Elinden geleni ardına koyma, ne biliyorsan onu yap. Senin tehditlerine 'tamam' diyen, senin gibi olsun. Türkiye'yi mahvetmek senin ne haddine. Bu saatten sonra Fırat'ın doğusuna girmek vatan borcudur, namusun gereğidir. Suriye'nin kuzeyinde Kürdistan sütunları dikmek için görev taksimi yapanlar sömürgecilerdir.

Bahçeli'den Trump'a: ABD Başkanı yine şaşırmış ViDEO

KİMSEDEN EMİR ALMAYIZ

NATO ittifakı yol ayrımındadır. Aç kalabiliriz, yoksul düşebiliriz. Ama size boyun eğersek, sizden aman dilersek bize yazıklar olsun. Hayat bize haram zıkkım olsun. En iyi bildiğiniz şey öldürmek. Kimseden emir almayız, izin almayız. Trump'ın sözüyle hareket etmek, tarih ve coğrafyadan sürülmek anlamına gelecektir." dedi.

Günün önemli gelişmeleri VİDEO