Bakan Bozdağ: YSK'nın kararı usule uygun
ensonhaber.com

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, A Haber canlı yayınında gündemi değerlendirdi.

YSK'NIN KARARI USULE UYGUN

Referandumun iptali için CHP'nin yaptığı başvurunun reddedilmesine ilişkin konuşan Bakan Bozdağ, "YSK'nın bu kararı doğru bir karardır. Çünkü YSK sadece bugün değil geçmişte de benzer konuları değerlendirmiş ve her zaman değerlendirdiğinde benzer yönde karar vermiş.

Bakan Bozdağ: YSK'nın kararı usule uygun

Bakan Bekir Bozdağ'dan Ertuğrul Özkök'e tepki VİDEO

YALAN SÖYLÜYORLAR

CHP, milletin gözünün içine baka baka utanmadan yalan söylüyor. CHP'nin AYM'ye başvurma hakkı yok." diye konuştu.

ERTUĞRUL ÖZKÖK'E TEPKİ

Bozdağ, Ertuğrul Özkök'ün halk oylamasıyla ilgili 'Verginin %84'ü hayır çıkan illerden, %6'sı evet çıkan illerden' sözlerine sert tepki gösterdi.

Bozdağ, "Çok ahlaksızca bir ayrımcılık yapıyor. Milleti birbirinin karşısına dikmeye çalışıyorlar. Bu insanlar demokrat diyor kendilerine. Bu ülkede yaşayan insanların biribiriyle eşit olduğunu kabul etmek niye ağrına gidiyoru? Hukuk devletinde kanun önünde eşit olan ülkede herkesin oyu birbirine denktir. Ama eşitliği içine sindiremeyen daha doğrusu insan olmanın en büyük şeref ve onur olduğunu, herkesinde en az bizim kadar şerefli ve onurlu olduğunu kabul etmeyen bazı zavallılar çıkıp böyle açıklamalar yapıyor. CHP'ye diyorum ki siz bu hataya düşmeyin. Halka inanın halka güvenin." dedi.