Bakan Müezzinoğlu'nun uçağında panik İZLE

Uçağın pilotunun konuşmaları tehlikenin ne derece büyük olduğunu gösterdi.

"UÇAĞI KONTROL EDEMİYORUZ"

Uçağın pilotunun Atatürk Havalimanı Kontrol Kulesi görevlisine,"Uçağı kontrol edemiyoruz şu anda,2.1.0'a tırmanmaya çalışıyoruz acil sağa dönmemiz lazım" demesi olası kazanın ucuz atlatıldığını gösterdi.

Bakan Müezzinoğlu'nun uçağında panik İZLE

Bakan Müezzinoğlu'nun uçağında panik İZLE

İSTANBUL'A GERİ DÖNMÜŞTÜ

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun Çanakkale'ye gitmek üzere İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan saat 15.30'da hareket etmişti.Türk Hava Kurumu'na ait PA-42-720 Cheyenne IIIA tipi uçak Çorlu Havalimanı'na elverişsiz hava şartları nedeniyle mecburi iniş yapmıştı.Uçak, Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'ne sorunsuz bir iniş yaparken Bakan Müezzinoğlu ve beraberindekiler, Çanakkale programını iptal ederek karayoluyla İstanbul'a dönmüştü.

MÜEZZİNOĞLU: AYAKKABIM KAFAMA ÇARPTI

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, özel uçakta yaşadıkları tehlikeyi anlattı. Müezzinoğlu, ayağından çıkardığı ayakkabının havalanıp kafasına çarptığını söyledi. Müezzinoğlu, şunları söyledi;

"Uçağın pilotu kule ile konuşurken, 'uçağı kontrol edemiyorum' şeklindeki sözleri bize yansıyınca stresin biraz daha arttığını hissettim. Ancak ona rağmen olağanüstü bir panik yaşanmadı. Çok şükür kimsenin burnu kanamadı. Ancak uçağın içinde ne varsa çantalar, dolaplardaki malzemeler filan uçuştu. Benim ayağımdan çıkardığım ayakkabının bir ara başıma çarptığını ve oturduğum koltuğun önüne düştüğünü gördüm. Yani yerdeki ayakkabı yukarıya nasıl çıktı ve başıma çarptı anlamadım. Aşağı yukarı 15 dakikalık dengesiz bir uçuş oldu."