Başbakan en son Turgay Güler'in kitabını okudu

Başbakan en son Turgay Güler'in kitabını okudu

Mehdix ve Sır Küpü kitaplarındaki öngörülerinin büyük oranda gerçekleşmesi ile dikkat çeken Turgay Güler'in son romanı Ruhlar Kuyusu akıcı ve sürükleyici üslubuyla, okurların beğenisini topluyor.

BİR HAFTADA 50 BİN BASILDI!

Bir haftada 25 bin satan ve 2. 25 bin kitabın daha basıldığı sıradışı üçlemenin sonuncusu Ruhlar Kuyusu'nun bu derece merak uyandırmasının sebebi ise Güler'in önümüzdeki günlerde Türkiye'de ve dünyada neler olacağına dair öngörülerine bu romanda yer vermesi. Şimdiden okurlar tarafından Güler'in öngörülerine ilişkin yorumlar ve tartışmalar yapılmaya başlandı.

Başbakan en son Turgay Güler'in kitabını okudu

DÜN, GEÇEN HAFTA, GEÇEN AY, GEÇEN YIL NE OLDU

Ruhlar Kuyusu adlı kitabın arka kapağında yer alan yazı şöyle; "Yarın, gelecek hafta, gelecek ay, gelecek yıl, gelecek yüzyılda neler olacağını; hatta dün, geçen hafta, geçen ay, geçen yıl ve geçmiş yüzyılda neler olduğunu öğrenmek istiyorsanız bu kitabı mutlaka okumalısınız!

MALUMUN SESİNE KULAK VEREN BİR MİLLET VAR

Siz bu kitabın kapağını açtığınız andan itibaren, bilin ki dünya aydınlık bir sabaha uyanmakta. Bir zamanların hasta adamı artık iyileşti, gücü ve kudreti eskiden olduğu gibi yerine geldi. Dünyanın neresinde olursa olsun, mazlumun çığlığını duyan, ona kulak veren bir millet var artık.

KANDAN BESLENENLER YOK OLACAK

Bilin ki kandan, gözyaşından, acılardan beslenenler yok olmaya mahkûmlar. Her nerede birini öldüren kardeşler gördüyseniz, arkasındakiler onlardı. Her nerede açlıktan ölenler varsa, ekmeğini çalanlar onlardı.

Nihayet yıllardır ülkemizde ördükleri kirli ağları deşifre edildi. Ne yaptılar, nasıl yaptılar, nerelerde yaptılar; hepsi ortaya döküldü. Bütün dünya görsün ve bilsin ki, asıl mücadelemiz şimdi başlıyor.

Soru sormanıza lüzum yok! Soracağınız soruların cevaplarını bu sözlerin arasında mutlaka bulacaksınız. Kalanını da gerçekleştikçe göreceksiniz zaten..."