Başbakan Erdoğan Danıştay törenini terk etti İZLE

Başbakan Erdoğan Danıştay törenini terk etti İZLE

Danıştay'ın 146. Yıldönümüne sırasında Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Fevzioğlu'nun konuşmasının uzamasına kızan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Edepsizlik yapıyorsun” diye tepki gösterdi.

"BÖYLE BİR EDEPSİZLİK OLMAZ Kİ"

Başbakan Erdoğan Danıştay toplantısını terk etti

Başbakan Erdoğan'dan Metin Feyzioğlu'na tepki İZLE

Erdoğan Yaptığın Edepsizlik diye bağırarak Danıştay'ı terk etti İZLE

Feyzioğlu, konuşmasını ''Yanlış konuşuyorsun'' diyerek bölen Başbakan Erdoğan'a ''Neyi yanlış konuşuyorum sayın Başbakan'ım?'' diye sordu. Bunun üzerine Erdoğan, ''Böyle bir edepsizlik olmaz ki'' dedi.

Başbakan Erdoğan Danıştay törenini terk etti İZLE

Feyzioğlu ise kürsüden ''Ben edepsizlik yapmadım, kimseye de edepsizlik yapıyorsun demeyi kendime yakıştırmam” dedi. Bunun üzerine Erdoğan, salonu terk etti. Feyzioğlu'nun konuşması esnasında Van depremi ile ilgili hükümeti eleştirmesine Başbakan Erdoğan, "Siyasi konuşma yapıyorsun" diyerek tepki gösterdi. Feyzioğlu'nun konuşmasının siyasi olduğunu belirten Başbakan, Barolar Birliği Başkanı'nın konuşması devam ederken yerinden kalktı. Çok sinirlenen Başbakan Erdoğan'ın yanında Gül de vardı. Başbakan daha sonra hızlıca salonu terk etti.

Başbakan Erdoğan Danıştay toplantısını terk etti İZLE

DANIŞTAY ÜYELERİ SALONDAN ÇIKARTILMADI

Bu sırada Cumhurbaşkanlığı korumaları da Gül törenden ayrılana kadar hiçbir Danıştay üyesinin salondan ayrılmasına izin vermedi.