Başbakan Erdoğan'dan 9 yılda bir ilk

Başbakan Erdoğan'dan 9 yılda bir ilk

ENSONHABER.com/ÖZEL 2012 yılının ilk Bakanlar Kurulu toplantısı bugün saat 15:00'da başladı. Toplantı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında başladı.

Ankara'nın EN ÖZEL KALEMİ size toplantının ayrıntılarını açıklıyor.

BAŞBAKAN 3 SAATTİR TOPLANTIDA YOK

Başbakan Erdoğan, saat 18:00'da Coca-Cola Yönetim Kurulu Başkanı ve İcra Direktörü Muhtar Kent ile görüşmek için toplantıdan ayrıldı. Daha sonra Bakanlar Kurulu toplantı salonuna dönen Erdoğan, "Ben çıkıyorum, siz devam edin." dedi.

KIZIYLA BERABER ÇIKIP KAYIPLARA KARIŞTI

Başbakanlık muhabirleri uyumasın. Onlar hala Başbakan'ı Bakanlar Kurulu'nda sanıyorlar. Aslında haklılar çünkü 9 yıldır ilk kez böyle bir durum yaşanıyor. Başbakan daha önce Bakanlar Kurulu'nu hiç terk etmemişti. Toplantının sonuna kadar kalıyor ve toplantıya başkanlık ediyordu Başbakan.

Toplantıyı Bülent Arınç'a bırakan Başbakan, tam 3 saattir kayıptı. Haberimiz üzerine tüm Başbakanlık muhabirleri Başbakan Erdoğan ve kızı Sümeyye'yi aradılar.

NEREDE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Başbakan Erdoğan, Bakanlar Kurulu toplantısından ayrıldıktan sonra kızı Sümeyye Erdoğan'la birlikte, Fatih ve Asuman Erdoğan çiftinin evine gitti.

Burada bir süre önce üçüz bebek dünyaya getiren Asuman Erdoğan'ı tebrik eden Başbakan Erdoğan bir süre evde kaldıktan sonra ayrıldı.

Başbakanlık Yeni Bina'da yapılan yeni yılın ilk Bakanlar Kurulu toplantısı 6 buçuk saat sürdü. Toplantının ardından Bülent Arınç açıklama yaptı.

Arınç'tan Uludere açıklaması

Arınç, "Uludere'de ölen 35 kişinin ailelerine tazminat ödenecek" dedi.