BBP'den seçim vaadi: Odamı internette yayınlatacağım

BBP'den seçim vaadi: Odamı internette yayınlatacağım

BBP Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Turgut Şahinöz, İl Başkanı Rıdvan Taşkın ve ekibi ile Gümüşhane İl Müftüsü Dr. Süleyman Aktaş'ı makamında ziyaret etti. Müftü Aktaş'a projelerinin yer aldığı kitabı hediye eden Şahinöz, projeleri hakkında bilgi verdi. Kendilerinin makama değil hizmete talip olduklarının altını çizen Şahinöz, seçilmesi halinde şeffaf bir belediyecilik anlayışı içerisinde olacaklarını söyledi.

ODAYA SES VE GÖRÜNTÜ KAYDEDİCİ

Halkın desteklemesi halinde Belediye Başkanlığına seçilirse makam odasına ses ve görüntü kaydedici kamera taktırıp vatandaşların internet üzerinden kendilerini takip etmelerini sağlayacağını ifade eden Şahinöz, yetkili mercilere de dilekçe vererek kendisini ve ekibinin telefonlarının dinlenmesi yönünde talepte bulunacaklarını söyledi.

229 PROJE AÇIKLAMIŞTI

Muhsin Yazıcıoğlu'nun arkadaşları olarak kendilerinde döneklik ve yanlış olmayacağını vurgulayan Şahinöz, “Buradan halkımıza tekrar diyorum: Büyük Bir Gümüşhane için Büyük Birlik Partisini seçin” dedi. Şahinöz, aday tanıtım toplantısında da Gümüşhane için hazırladığı 229 projeyi kamuoyuna açıklayarak bu konudaki rekoru kırmıştı.