BDP'li vekilden doktora tekme tokat saldırı

BDP'li vekilden doktora tekme tokat saldırı

BDP Van Milletvekili Özdal Üçer, kaza yapan eşi ve oğlunun getirildiği Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tartıştığı Dr. Oğuz Eroğlu'na tekme tokat saldırdı. Milletvekili Üçer'i, çevredekiler güçlükle engelledi.

EŞİ KAZA YAPTI, HASTANEYE KALDIRILDI

Milletvekili Özdal Üçer'in eşi Emine bugün öğle saatlerinde yönetimindeki otomobille Van'ın Gürpınar İlçesi yakınlarında kaza yaptı. Kazada yaralanan Emine Üçer ile oğlu 11 yaşındaki Aram Dildar Üçer, ambulansla Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirdi.

BDP'Lİ VEKİLDEN DOKTORA TEKME TOKAT SALDIRI!

Van kent merkezinde parti çalışmaları sırasında kazayı öğrenen BDP Milletvekili Özdal Üçer hemen hastaneye geldi. Acil Servis'te tedaviye alınan eşi ve oğlunu görünce iddiaya göre bağırıp çağıran Özdal Üçer, kendisine kim olduğunu soran görevli Dr. Oğuz Eroğlu'na tekme tokat saldırdı. Ortalık bir anda karışırken, servisteki sağlık görevlileri milletvekili Özdal Üçer'i güçlükle engelledi. Öfkesi bir türlü yatışmayan BDP Milletvekili Özdal Üçer, başhekimle de tartışırken iddiaya göre hakaretler yağdırdı. Olayı öğrenen Van Valisi Münir Karaloğlu, Emniyet Müdürü Mustafa Uçkan'la birlikte hastaneye geldi.

Eşi Emine ve oğlu Aram Dildar'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, Milletvekili Özdal Üçer'in olayla ilgili açıklama yapacağı belirtildi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN