Bedrettin Dalan canlı yayına bağlandı - İzle

Bedrettin Dalan canlı yayına bağlandı - İzle

ENSONHABER.com/ÖZEL Ergenekon ve İnternet Andıcı davalarının firari sanığı Bedrettin Dalan, Beyaz TV'de canlı yayına bağlandı. İddia edildiği gibi Belarus'ta değil, Almanya'da bulunduğunu açıklayan Bedrettin Dalan telefonla bağlandığı canlı yayında Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı ile tartıştı.

DALAN OLMADIĞI İDDİA EDİLDİ

Rejiden gelen uyarılar ve Ahmet Çakar ile Rasim Ozan Kütahyalı'nın müdahaleleri sonrası bu kişinin Bedrettin Dalan olmadığı iddia edildi.

Dalan bu iddiaları yalanlayarak "Ben Bedrettin Dalan'ım ve bu ülkede hukuk olmadığı için devam eden bir dava üzerine bu kadar konuşmazdınız." dedi.

İFTİRA ATMAYIN

Ahmet Çakar ve Kütahyalı'nın ısrarla telefonun diğer ucundaki ismin Dalan olmadığını iddia etmeleri üzerine stüdyo bir anda gerildi. Bunun üzerine Dalan son 1.5 yıldır Belarus'a uğramadığını yineleyerek "iftira atmayın Almanya'da hukuk devletinin garantisi altındayım" dedi.

Ahmet Çakar devreye girerek son 15 gün içerisinde Belarus'a gittiğini iddia etti. Bunun üzerine stüdyo yine gerildi ve Dalan son 1.5 yıldır Belarus'a hiç gitmediğini söyledi.

STUTTGART'TAYIM

Ergenekon davası kapsamında aranan ve bu yüzden yurtdışında bulunan Bedrettin Dalan, Almanya'nın Stuttgart şehrinde bulunduğunu da açıkladı.

RASİM OZAN'DAN TEPKİ

Dalan'la hukuk tartışmasına giren Kütahyalı ise "Sen Türkiye'nin hukukuna güvenmiyorsun ama Almanya'nın hukukuna güveniyorsun" diyerek tepki gösterdi.

1 GÜN DAHİ KALMAM BURADA

Dalan, "Türkiye Avrupa hukukunun yüzde 50'sine ulaşsın, bir gün bile kalmam ben burada" dedi.

Dalan şunları kaydetti:

Benim burada paraya ihtiyacım yok. Şu an çok paraya ihtiyacım da yok. Bana kesinlikle para getiren kimse olmadı. 50 yıllık mühendisin kendini geçindirecek kadar parası vardır. Bana da birikimlerim yetiyor.

Hiç kimse bana yurtdışına kaç demedi. Ben zaten yurtdışındayken öğrendim bu işlerin olduğunu. Şu anki iddianameyi de Alman hukukçuları çevirdi ve içinin boş olduğunu gördü.

BEYAZ TV YAYINI KESTİ

Beyaz TV yönetimi Bedrettin Dalan'ın katıldığı telefon bağlantısını birden keserek belgesel yayınına başladı. Bunun üzerine izleyicilerin meraklı bakışları devam ederken Osman Gökçek Twitter hesabından bir açıklama yaptı.

İşte Osman Gökçek'in Twitter üzerinden yaptığı açıklama;

OsmanGokcek_ Osman Gökçek

Degerli izleyiciler suan ceza olarak aldigimiz belgesel yayini bitiminde programin tamamini yayinliyoruz

Ayrica yarin aksam saat 2100 da programin tekrarini yeniden veriyoruz

Hicbir kesinti ve montajlama olmadan yayinlanacaktir

Rtukten onceden aldigimiz cezayimi cigneseydik lutfen duyarli olalim en ufak kesinti olmadan izleyeceksiniz.

İŞTE CANLI YAYINDAKİ O ANLAR!..