Beşiktaş'ta Fikret Orman yeniden başkan
ensonhaber.com

Beşiktaş'ta Olağan Seçimli Genel Kurul'da 2882 oy alan Fikret Orman 5'inci kez başkan seçildi.

Daha önce 2012 ve 2018 yıllarında olağanüstü, 2013 ve 2016'da da olağan genel kurullarda başkan seçilen Fikret Orman 5'inci kez başkan oldu. 20 sandıkta kullanılan 4 bin 899 oyun 2882'sini Orman alırken, diğer başkan adayı Hürser Tekinoktay ise 1617 oyun sahibi oldu. Ayrıca 400 oyun da boş ve geçersiz olduğu açıklandı.

Genel kurulda mevcut başkan Fikret Orman ile Hürser Tekinoktay, 3 yıllık yeni dönem için yarıştı. Ayrıca, genel kurulda denetim, disiplin ile seçme ve sicil kurullarında da seçim oldu. Seçme ve sicil kurulunda 3, denetim ile disiplin kurullarında ise ikişer liste seçime girdi.

Beşiktaş'ta Fikret Orman yeniden başkan

Fikret Orman beyaz, Hürser Tekinoktay ise sarı renkli zarfla genel kurulda başkanlık yarışı verdi. Ayrıca, genel kurulda denetim, disiplin ile seçme ve sicil kurullarında da seçim oldu. Seçme ve sicil kurulunda 3, denetim ile disiplin kurullarında ise ikişer liste seçime girdi. Yönetim kurulunda üye sayısı düşecek Beşiktaş Kulübünde, bugünkü seçimden itibaren bir başkan ve 13 yönetim kurulu üyesi görev yapacak.

Beşiktaş'ta Fikret Orman yeniden başkan

ORMAN'IN SON DÖNEMİ

Öte yandan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün yaptığı açıklamada son kez başkanlık yapacağını duyurmuştu.

Beşiktaş'ta Fikret Orman yeniden başkan

Fikret Orman'ın yönetim kurulu aday listesinde şu isimler yer alıyor:

Asıl üyeler: Serdal Adalı, Umut Güner, Ahmet Ürkmezgil, Deniz Atalay, Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ahmet Kavalcı, Hüseyin Yücel, Doğan Küçükemre.

Yedek üyeler: Hüseyin Mican, Hakan Özköse, Erdal Karacan, Melih Aydoğdu, Serkan Yazıcıoğlu.

Hürser Tekinoktay'ın yönetim kurulu aday listesi ise şu isimlerden oluştu:

Asıl üyeler: Tamer Mert, Emre Esen, Yağmur Sağnak, Levon Kamer Dökmeciyan, Ercan Özcan, Nilay Yılmaz, Mehmet Bilal Özokur, Ersan Aksoylu.

Yedek üyeler: Aker Çıtak, Murat Guci Geçgil, Mehmet Terzi, Engin Bayraktutan, Mehmet Serkan Ergin.