Beşiktaş'ta öğrencilere minibüs çarptı
İHA

Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi’nden çıkan 2 öğrenci, karşıdan karşıya geçmek için yaya geçidinin bulunduğu Barbaros Caddesi’ne geldi. Yolun karşısına geçmek için adım attıkları esnada iki öğrenciye, seyir halindeki minibüs çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle öğrenciler, havaya fırlayarak yere düştü. Arkadaşlarına minibüs çarptığını gören öğrenciler ise durumu hemen sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yerde yaralı bir şekilde yatan öğrencilere ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yapılan müdahalenin ardından yaralı öğrenciler, Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu sırada olay yerine gelen diğer öğrenciler, yaralı arkadaşları için gözyaşı döktü.

Beşiktaş'ta öğrencilere minibüs çarptı

"BİRDEN ÖNÜMÜZE ATLADILAR"

Lise öğrencilerine çarpan şoförün yanında oturan kişi, "Bir anda önümüze çıktılar, anlayamadık. Ben şoförün yanında oturuyordum. Sanki havadan önümüze düştüler. Yanımızdan bir araç geçti, onun arkasından önümüzde fırladılar." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta öğrencilere minibüs çarptı

"YAYA GEÇİDİNİ KULLANDIKLARI ESNADA ÇOCUKLARA ÇARPIYOR"

Minibüs şoförünün lise öğrencilerine yaya geçidinde çarptığını belirten bir görgü şahidi ise, "Yaya geçidinde vuruyor. Şoförle yanındaki arkadaş önlerine aniden fırladıklarını söylemiş. Böyle bir şeyin olması mümkün değil. Çocuklar yaya geçidinden geçiyor. Fırladıkları yer de 15 metre ilerisi. Ben tutanak tutulmasını bekledim. Birebir gören arkadaş da aynı şeyleri söylüyor.’’ şeklinde konuştu.

Trafik ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, minibüs sürücüsü ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)