Bilgi Üniversitesi'nde Cumhurbaşkanı'na hakaret

Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde öğrencilere ders veren Profesör Bedra Zeynep Sayın Balıkçıoğlu, öğrencilere ders anlatırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret etti.

AAA İİİ GİBİ TUHAF SESLER EŞLİĞİNDE HAKARET KUSUYOR

Türk milletini de aşağılayan profesörün sözleri internete düştü.

Bilgi Üniversitesi'nde Cumhurbaşkanı'na hakaret

Profesör Bedra Zeynep Sayın Balıkçıoğlu'nun derste kullandığı ifadeler:

"Bak Batı'ya meydan okuyorum, o 'One minute' ile başladı, meydan okumayla birlikte başladı bütün Batı'ya meydan okuyor! Bak şimdi vizeyi de kaldıracak Avrupa topluluğuna girerken. Putin'e meydan okuyor, ona meydan okuyor, buna meydan okuyor, herkese meydan okuyor zaten..

"BEN DE MAALESEF TÜRK'ÜM"

Ben de maalesef Türk'üm kimsenin kalbi kırılmasın, kimseye hakaret etmek için bunu söylemiyorum ama, yani zaten nobran, kaba ve "ben yaptım oldu" anlayışında olan bir davranış geleneğinin içinde yaşıyoruz.

En iyisini o yapıyor, en güzel nobranlığı, en güzel kabalığı, en güzel 'ben yaptım olduyu' işin aslına bakarsanız o yapıyor.

Dolayısıyla özdeşleşme imkanı sunuyor, sokaktaki aşağılık kompleksi çeken ile... Çünkü ne çekmek zorunda Batılı ağabeyi karşısında, aşağılık kompleksi...

Bilgi Üniversitesi'nde Cumhurbaşkanı'na hakaret VİDEO

CUMHURBAŞKANI'NA HAKARET

Bütün o yüzde 50, ben yüzde 50'nin yüzde 80 olduğunu düşünüyorum maalesef, bütün o yüzde 50 de ne yapıyor? Aslına bakarsanız Tayyip Erdoğan olmak istiyor, onun karşı çıkışıyla karşı çıkmak istiyor. Çünkü orada bir karşı çıkış var diye düşünüyor, dolayısıyla ne istiyor, onun gibi olmak ve ona benzemek istiyor. Şimdi Tayyip gibi olmak ona benzemek demek, hırsız olmak, yolsuz olmak, haydut olmak vs. demek aynı zamanda öyle değil mi? Bütün bu değerler, yolsuzluk hırsızlık aslına bakarsanız normalize olmuş oluyor."

Bilgi Üniversitesi'nde Cumhurbaşkanı'na hakaret