Bitkisel hayattaki kadına tecavüz eden adam yakalandı
ensonhaber.com

ABD'nin Arizona eyaletinde 10 yıldır bitkisel hayatta olan kadın, geçtiğimiz aylarda doğum yapmıştı. Herkesi şaşırtan bu olay karşısında ABD polisi araştırmalarını yoğunlaştırıp, suçluyu yakalamak için adeta atağa geçti.

HASTANEDE ÇALIŞAN PERSONELİN DNA ÖRNEKLERİ İNCELENDİ

Polis, bu olayın yaşanmasına neden olan kişiyi araştırdı. Özellikle de hastanede çalışan bütün personelin DNA örnekleri incelendi.

Bitkisel hayattaki kadına tecavüz eden adam yakalandı

OLAYIN SORUMLUSU YAKALANDI

Yapılan detaylı araştırmalardan sonra hastanede çalışan 36 yaşındaki Nathan Sutherland'ın, bu olayın sorumlusu olduğu açıklandı.

500 BİN DOLAR KEFALETLE SERBEST BIRAKILABİLİR

Metro'nun haberinde yer alan bilgiye göre; Sutherland'ın 500 bin dolar kefaletle serbest bırakılması gündemde.

Bitkisel hayattaki kadına tecavüz eden adam yakalandı

HASTANEDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDEBİLİR

Genç adam, eğer suçlu bulunursa cinsel saldırı ve korunmasız bir yetişkine tacizde bulunma suçlamalarından hapis yatacak. Ancak serbest bırakılırsa erkek hemşire, hastanede çalışmaya devam edecek.

AVUKAT: KESİN KANIT YOK

​Sutherland'ın avukatı David Gregan, "Bay Sutherland'ın bu eylemi gerçekleştirdiğine dair kesin bir kanıt yok. DNA sonuçlarının değerlendirildiğini biliyorum. Fakat Sutherland'ın tekrar DNA testi yaptırma hakkı mevcut." diye konuştu.

Bitkisel hayattaki kadına tecavüz eden adam yakalandı

"ŞOK VE DEHŞET YAŞIYORUM"

Ayrıca haberde; 29 Aralık'ta doğum yapan bitkisel hayattaki kadının, San Carlos Apache kabilesine mensup olduğu belirtildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Kabile lideri Terry Rambler, "Bir üyemizin bu muameleye maruz kalmasından dolayı büyük bir şok ve dehşet yaşıyorum." dedi.