Abdurrahim Albayrak kimdir

Abdurrahim Albayrak Abdurrahim Albayrak, 1954 yılında Rize’de dünyaya geldi. İlkokulu Rize’de okuyan Albayrak, babasıyla beraber 1972 yılında Almanya’ya gitti. 16 ay inşaatlarda çalıştı. Askerlik için Türkiye’ye döndü ve İstanbul’a taşındı. Bir süre sonra Habibler Köyü'ne yerleşti ve Edirnekapı-Habibler hattında minibüs şoförlüğü yaptı. İşler iyi gidince 1977 yılında “Altur”u kurdu. Bugün Altur 8 bin araçlık filosu ve 100 bini aşkın çalışanıyla büyük hizmetler vermektedir.

BİR GALATASARAY AŞIĞI

Fanatik bir Galatasaray taraftarı olan Albayrak, hiçbir maçını da kaçırmadı. 9047 No.lu Galatasaray Spor Kulübü üyesi oldu. İlk kez “Mehmet Cansun”un başkanlığındaki Galatasaray SK yönetim kurulunda “Futbol Şube Sorumlusu” oldu. Kısa sürede taraftarın ve camianın sevdiği isim haline geldi.

Ünal Aysal'ın 2011-2013 yılları arası oluşturduğu yönetim kurulunda bulundu. 2013 yılında Ali Dürüst, Refik Arkan ve Adnan Öztürk gibi isimlerle Aysal'ın yeni yönetim listesinden çıkarılan Albayrak, 2014 yılında yeniden “Duygun Yarsuvat” başkanlığındaki yönetim kuruluna girdi. Albayrak, bu yeni yönetimde “Başkan yardımcısı” oldu.

Nadiye Albayrak ile evli olup 6 çocuk babasıdır.