Bodrum'da İngiliz turist aile 1850 lira hesap ödedi

aile

Üniversitede öğretim üyesi olan 56 yaşındaki Andrew Macton, eşi 53 yaşındaki Maggy Macton ve 3 çocuğu ile beraber Londra'dan Bodrum'a tatile geldi.

1850 LİRA HESAP ÖDEYİNCE DÖNER EKMEK YEDİ

Macton, Bodrum'da bir restoranda birer balık ve birer bira içti. 1850 lira hesap ödeyen Macton, daha sonra ailesiyle birlikte sahilde döner ekmek yerken görüntülendi.

BURADAKİ YEMEKLER LONDRA'NIN EN LÜKS SEMTLERİNE GÖRE ÇOK PAHALI

Andrew Macton, olayı şöyle anlattı;

"İki gün önce Yalıkavak'ta bir restoranda sadece birer balık yedik ve birer bira içtik bin 850 TL hesap geldi. Bir kafeteryaya oturup 5 kişi dondurma yedik 200 TL ödedik. Eşim de öğretmen. Burada yediğimiz yemeklerin fiyatı Londra'nın en lüks semtlerine göre çok çok pahalı. Karşılığını almadığımız bir hizmete yüksek ücret ödemek çok zorumuza gitti. 6 yıldır Bodrum'a tatile geliyoruz, bu yıl fiyatlar gerçekten kabul edilemez hale gelmiş.

Bodrum'da İngiliz turist aile 1850 lira hesap ödedi

ÇOK ÜZÜNTÜLÜYÜZ

Bu nedenle otel dışına çıktığımızda küçük bir sandviç veya döner ekmek ile karnımızı doyurmaya çalışıyoruz. Bir daha Bodrum'a gelir miyiz bilmiyoruz ama Bodrum'da harcadığımız paranın yarısı ile dünyanın en güzel yerlerinde rahatlıkla tatil yapabiliriz. Bir Bodrum aşığı aile olarak bunları yaşamaktan çok üzüntülüyüz."