Boğaziçi Köprüsü'nde intihar

35 yaşındaki Sadrettin Şaşkın bu sabah Boğaziçi Köprüsü'ndan atlayarak intihar etti. Köprünün korkuluklarına tutunup saatlerce bekleyen Sadrettin Şaşkın'ın kendini denize bıraktığı an kameraya da yansıdı.

Boğaziçi Köprüsü'nde intihar anı İZLE

POLİS OLAY YERİNE GELDİ

Sabah 06.30 sıralarında Boğaziçi Köprüsü korkuluklarında bir kişinin olduğu bilgisini alan polis olay yerine gitti. Korkuluklarda bekleyen ve kendini denize bırakacağını söyleyen kişinin 35 yaşındaki Sadrettin Şaşkın olduğu anlaşıldı.

Olay yerine gelen polisler Şaşkın'ı 3 saat boyunca intihardan vazgeçirmeye çalıştı ancak bunda başarılı olamadı. Bu sürede köprü üzerinde ve köprüye giden yollarda aşırı trafik yoğunluğu oluştu.. Köprü girişlerinde her iki yönünde uzun araç kuyrukları oluştu. Avrupa yakasına geçmek isteyen sürücülerden bazıları yoğun trafiğe girmemek için kuralları da ihlal etti; emniyet şeridinden geri geri giderek güzergahını değiştirdi.

İNTİHAR SELFİE'SİNE SORUŞTURMA

Öte yandan intihar girişiminde bulunan Sadrettin Şaşkın isimli kişiyi ikna etmeye çalışan polisin selfie çekmesi de görenlerin dikkatini çekti. Yaşanan intihar sırasında polis memurunun sorumsuz davranışı için soruşturma başlatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, "01.09.2014 tarihinde bazı basın ve yayın kuruluşlarında yer alan Boğaziçi Köprüsü’ndeki intihar girişimi esnasında görevli polis memurunun medyaya yansıyan görüntüleri ile ilgili olarak gerekli yasal işlemler başlatılmıştır" denildi.

Boğaziçi Köprüsü'nde intihar

ELLERİNİ BIRAKTI VE ATLADI

Polislerin ikna çabalarını boşa çıkaran Sadrettin Şaşkın onların gözü önünde korkuluklardan ellerini çekerek kendini denize bıraktı. Şaşkın'ın düşme anı kameraya da yansıdı. Olay nedeniyle köprünün altında tedbir alan deniz polisi Sadrettin Şaşkın'ı düştüğü yerden tekneye alıp Ortaköy İskelesi'ne çıkardı.

Boğaziçi Köprüsü'nde intihar

Boğaziçi Köprüsü'nde intihar

DENİZ POLİSİ VARDI ANCAK SAĞLIK EKİBİ YOKTU

Sadrettin Şaşkın'ın çıkarıldığı iskelede sağlık ekibi yoktu. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekibi Şaşkın'ı kalp masajıyla hayata döndürmeye çalıştı ancak bunu başaramadı. Sahilde balık tutan bir tanık saatlerce süren ve sonu ölümle biten olayla ilgili gördüklerini anlattı.

Boğaziçi Köprüsü'nde intihar