Bolu'da bir anne oğlunu yangından kurtardı

1

Yangın, saat 11.30 sıralarında Aktaş Mahallesi Akıncı Sokak üzerinde bulunan İbrahim Gencer'e ait evde meydana geldi. Üç katlı evde bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangında evin ahşap olması nedeniyle alevler kısa sürede tüm evi sardı.

KÜÇÜK ÇOCUK EVDE KALDI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Üç katlı evden yükselen alevler ve dumanlar nedeniyle evde bulunan Gencer ailesi zor anlar yaşadı. Baba İbrahim Gencer, eşi Mahmure Gencer ile çocukları Ercan ve Furkan Gencer ile evde bulunan bir misafirleri alevlerin arasında kaldı. Evde bulunanlar pencereden atlayarak ve kapıdan son anda çıkarak canlarını kurtarırken, ailenin en küçük bireyi 7 yaşındaki Furkan Gencer alevlerin arasında kaldı. Evde bulunan çocuğunu arayan Mahmure Gencer oğlu Furkan'ı aşağı attı.

Yanan evden son anda atladılar İZLE

AŞAĞI ATILDIĞI ANLAR GÖRÜNTÜLENDİ

Aile alevlerin arasından canını zor kurtarırken, 7 yaşındaki Furkan Gencer’in aşağıya atılması saniye saniye görüntülendi.

Bolu'da bir anne oğlunu yangından kurtardı

VÜCUTLARINDA YANIKLAR OLUŞTU

Yangında anne Mahmure Gencer, çocukları Furkan ve Ercan ile İbrahim Gencer ve Çağla isimli misafirlerinin vücutlarında yanıklar oluştu. Kollarında ve vücutlarında yanıklar oluşan Furkan Gencer'in feryatları yürekleri dağladı. Yanan evlerinin önünde "Yanıyorum" diye ağlayan küçük çocuğun koluna polis ve vatandaşlar su döktü.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından kaldırıldıkları Köroğlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Alev alev yanan ev Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesinin ardından yaklaşık bir saat süren müdahalenin ardından güçlükle söndürüldü. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.