Boris Johnson yoğun bakıma alındı
AA

27 Mart'ta koronavirüs tanısı konduktan sonra kendisini 10 Numara'da karantinaya alan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, koronavirüs semptomlarından kaynaklanan rahatsızlığı nedeniyle dün hastaneye kaldırılmıştı.

Boris Johnson halkın arasında geziyordu

YOĞUN BAKIMA ALINDI

Açıklamada, "Başbakan pazar akşamından beri kalıcı koronavirüs semptomlarının tespit edilmesi ile Londra’daki St. Thomas Hastanesi'nde doktorların bakımı altında tedavi görüyor. Bugün öğleden sonra başbakanın durumu kötüleşti ve sağlık ekibinin tavsiyesi üzerine hastanedeki yoğun bakım ünitesine taşındı." denildi.

Açıklamada ayrıca Johnson’ın, İngiltere Ulusal Sağlık Servisi (NHS) çalışanlarına teşekkür ettiği belirtilerek, "Başbakan, mükemmel bir bakım görüyor ve tüm NHS personeline sıkı çalışmaları ve bağlılıkları için teşekkür ediyor." ifadelerine yer verildi.

YERİNE DIŞİŞLERİ BAKANI VEKALET EDECEK

Öte yandan Başbakanlık Sözcüsü, Başbakan Johnson’ın Dışişleri Bakanı Dominic Raab’dan gerektiğinde kendisine vekalet etmesini istediğini belirtti.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson kapı önüne çıktı

Boris Johnson yoğun bakıma alındı

İYİ DURUMDA OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ

Koronavirüs semptomlarının devam etmesi sebebiyle dün hastaneye kaldırılan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, sosyal medya hesabından, "Dün gece doktorumun tavsiyesi üzerine hala koronavirüs semptomları yaşadığım için bazı rutin testleri yaptırmaya hastaneye gittim. İyi durumdayım ve ekibimle temas halindeyim, bu virüsle savaşmak ve herkesi güvende tutmak için birlikte çalışıyoruz." açıklamasını yapmıştı.

Korona sonrası Boris Johnson'ın danışmanın kaçışı

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)