Boydak Holding FETÖ'yü sattı

Boydak Holding FETÖ'yü sattı

Kayseri Sanayi Odası’nın (KAYSO) Temmuz ayı meclis toplantısı gerçekleştirildi. Darbe girişiminin yaşandığı geceye kadar FETÖ silahlı terör örgütünün ele başı Fethullah Gülen'e en büyük destek veren isimler arasında yer alan Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak, 15 Temmuz darbe girişiminde Türk milletinin tarih yazdığını söyleyerek, "Recep Tayyip Erdoğan Türkiye için büyük bir şans" dedi.

"ŞİRKETLERİMİZDEKİ YAPILARI GÖZDEN GEÇİRMELİYİZ"

Boydak konuşmasında, şirketlerden FETÖ’cülerin temizlenmesi gerektiğini belirterek, "Şapkamızı önümüze koyup düşünmemiz gerekir. Bizim de şirketlerimizde benzer yapılar varsa gözden geçirmemiz gerekir. Budur, şudur demeye gerek yok, iki iki daha dört eder. Eğer varsa böyle kişiler ile yollarımızı ayırmamız gerekiyor. Süratle işlerimize dönmemiz gerekiyor. Ekonomik mücadeleden asla taviz vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

"FETÖ'NÜN DÜNYADAN SİLİNMESİ LAZIM"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz tarihindeki hain kalkışmada üstün bir liderlik sergilediğini belirten Mustafa Boydak, "FETÖ ile mücadelede devletimizin yanındayız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi sahada kazandık. Ama şimdi masada kaybetmememiz ve yatırımlarımızı devam ettirip, bugünleri fırsata çevirmemiz lazım. FETÖ’nün kökünün Türkiye’den tamamen kazınması lazım. Sadece Türkiye’den değil, dünyadan silinmesi lazım... Hepimiz bu kararlı tavrı göstermeliyiz. Bu dönemde soruşturulan, ifadesi alınan kardeşlerimiz olur, bunlar gayet normal, ne biliyorsak söylememiz lazım. Endişeye hiç mahal yok" ifadelerini kullandı.