Buse'nin yeni sevgilisi Fatih Terim'i kızdıracak

Buse'nin yeni sevgilisi Fatih Terim'i kızdıracakMagazin gündeminde sık sık aşklarıyla gündeme gelen Fatih Terim'in kızı Buse Terim yeni sevgilisiyle kameralara yakalandı. Buse Terim'in yeni sevgilisi de Fatih Terim'in onay vermeyeceği bir isim.

FATİH TERİM'DEN MODEL SEVGİLİYE VETO

Buse Terim geçtiğimiz aylarda yeni sevgilisi 2011 Best Model birincisi Berk Atan ile el ele Zilly adlı mekandan çıkarken görüntülenmişti. Uzun süre magazin gündemini meşgul eden bu birlikteliğe Fatih Terim karşı çıkmıştı. Kızı Buse'nin özel hayatıyla gündeme gelmesinden rahatsız olan Fatih Terim, kızından ilişkiyi bitirmesini istemişti. Buse Terim de babasının sözünü dinledi ve kararını twitter'dan duyurmuştu: "Birbirimizi tanımaya çalışıyorduk. Süreç aramızda bir ilişkiye dönüşmeden sonlandı."

Buse'nin yeni sevgilisi Fatih Terim'i kızdıracak
Buse Terim'in Berk Atan ile birlikteliğine Fatih Terim karşı çıkmıştı...

"SİZİ YAKARIM BENİ TANIYORSUNUZ"

Gelelim Buse Terim'in yeni sevgilisine... Bu isim geçtiğimiz aylarda düzenlenen uyuşturucu operasyonu kapsamında gözaltına alındıktan sonra Günaydın Restaurant'taki ortaklığına son verilen Can Yurtsevdi'den başkası değil. Buse Terim, önceki akşam yeni sevgilisiyle birlikte Nişantaşı Sess'te eğlenmeye gitti. Çıkışta basın mensuplarının olduğunu öğrenen Terim, Can Yurtsevdi'den yardım istedi. Bunun üzerine kapıya çıkan Yurtsevdi, dışarıda bekleyen basın mensuplarının yanına giderek "Benim yanımda kim çıkarsa çıksın çekmeyeceksiniz? Anlaştık mı?" diyerek gözdağı vermeye çalıştı. Görüntü almaya çalışan gazetecilerin fotoğraf makinalarını tutan ve "Sizi yakarım, beni tanıyorsunuz." şeklinde tehditler savuran Yurtsevdi, tüm uğraşlarına rağmen Buse Terim'in görüntülenmesine engel olamadı.