Çanakkale'de çapkın horoz köylüyü isyan ettirdi

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde aşçılık yaparak geçinen 56 yaşındaki İlhami Başdemir'e ait 2 yaşındaki horozun çapkınlığı, sahibini canından bezdirdi. Tavuklarla çiftleşmek için komşu kümeslere giren ve diğer horozları hırpalayan horoza yönelik şikayetler Başdemir'e zor günler yaşatıyor.

Çanakkale'de çapkın horoz köylüyü isyan ettirdi

ÖRDEKLERLE BİLE ÇİFTLEŞMEYE BAŞLADI

Tepecik Mahallesi Çamlık Mesire Yeri Mevkii'nde yaşayan İlhami Başdemir, evinin bahçesinin geniş olmasından istifade ederek pazar yerinden iki yıl önce dördü tavuk, bir de horozu civciv iken satın aldı. İki yıl sonra o küçük civciv büyüyerek belalı bir horoz oldu. Komşularının bahçelerine giren horoz, diğer horozları dövüp, tavuklarla çiftleşmeye başlayınca şikayetler yükseldi. Horozun çapkınlığı öyle bir boyuta ulaştı ki komşuların ördekleriyle de ilişki kurmaya başladı. Başdemir komşularının şikayetlerinde bıktı. Başka mahalleye taşınmayı bile düşündü. Fakat ailesi kabul etmedi.

Çanakkale'de çapkın horoz köylüyü isyan ettirdi VİDEO

Çanakkale'de çapkın horoz köylüyü isyan ettirdi

"DÖRT TAVUĞUM VAR, BUNLARLA YETİNMİYOR"

Çapkın horozun sahibi İlhami Başdemir, "Ben böyle çapkın horoz görmedim. Dört tavuğum var. Bunlarla yetinmiyor, komşularımın da bahçelerine gidiyor. Onların horozlarıyla dövüşüp, tavuklarıyla ilişki kurmak istiyor. Horozların dövülmesinden şikayetçi olan komşuların şikayetlerinden bıktım. İki yıldan bu yana da elimde besleyip büyüttüğüm için kesmeye de kıyamıyorum" dedi.

Çanakkale'de çapkın horoz köylüyü isyan ettirdi

"HOROZ YÜZÜNDEN DOSTLUĞUMUZ BOZULDU"

Komşu 65 yaşındaki Mustafa Balta ise, "Horoz, her gün bahçeme girip horozumu kan revan içinde bırakıyor. İlhami Bey'i bir kaç kez uyardım. Ama bu güne kadar bir çözüm bulamadık. Bir horoz yüzünden dostluğumuz bozuldu" diye dert yandı.

Çanakkale'de çapkın horoz köylüyü isyan ettirdi