Cavcav: Beşiktaş başka ligde oynasın o zaman

Cavcav: Beşiktaş başka ligde oynasın o zaman

Yeni yabancı kuralına karşı çıkan Beşiktaş hakkında sert açıklamalar yapan İlhan Cavcav, ''Beşiktaş yabancı kuralını istemiyorsa o zaman Türkiye Ligi'nden çekilecek ayrı bir ligde 5 yabancıyla mı oynar ne yapar bilemiyorum'' şeklinde konuştu.

İşte İlhan Cavcav'ın açıklamaları;

6+2 Kulüplerden yönetim kararı almak suretiyle 15 kulüp olarak karar aldık yalnız burada sayın Beşiktaş Kulübü'nün hiçbir problem yok demiş olmasına rağmen malesef 5+0+3'te ısrar etmesine saygı duyuyoruz onların görüşüdür. Akhisar Belediyespor Kulüpler Birliği kararına uyuyoruz Tahkim'e gitmiyoruz dedi. Fenerbahçe de Kulüpler Birliği kararına uyuyoruz ve Tahkim'e gitmeyeceğiz dedi fakat Beşiktaş öyle yapmadı.

BEŞİKTAŞ BAŞKA LİGDE OYNAYABİLİR

'Deniz Atalay ile sert tartışmalar yaşadığını söyleniyor' sorusu üzerine Cavcav, "Beşiktaş çok güzel bir kulüp, Beşiktaş yabancı kuralını istemiyorsa o zaman Türkiye Ligi'nden çekilecek ayrı bir ligde 5 yabancıyla mı oynar ne yapar bilemiyorum. Deniz Atalay'ı çok yakından tanıyorum 5+0+3 diye düşünüyoruz dedi. Oyun bozanlık yapmayın dedim. Fikret Orman'a genel sekreterimi gönderdim 4 gün imza alamadı genel sekreterim bu yüzden tenkit etmiyorum ama saygı duyuyorum. Biz Kulüpler Birliği olarak birlik ve beraberlik içindeyiz bir karara 16-17 kulüp evet diyorsa 1 veya 2 kulübün reddetmesini kabul edemeyiz.

DEMİRÖREN'İN İSTİFA ETMESİNİ İSTEMİYORUZ

TFF Başkanı'nın Kulüpler Birliği Başkanlığı, Beşiktaş ve TFF Başkanlığı yapan Yıldırım Demirören'in ayrılmasını istemiyoruz. Böyle bir talebimiz yok. Ufuk Özerten bizim üyemiz ancak Ankara'ya geldiği zaman sordum söylemedi. Demirören istifasını kabul etmemiş ancak gelmediği taktirde yapacağımız bir şey yok dedi. Ufuk Özerten çok değerli bir insan...

YILDIRIM DEMİRÖREN'İN AÇIKLAMALARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...