Cem Özer: Sevgilim başkasıyla yatabilir aldatma saymam
ensonhaber.com

'O Hayat Benim' dizisinde 'Kenan' karakterini canlandıran Cem Özer, Posta Gazetesi'ne konuştu. İşte 'Sevgilim başkasıyla yatabilir bunu aldatma saymam' diyen Cem Özer'in gerekçesi:

Cem Özer: Sevgilim başkasıyla yatabilir aldatma saymam

"CANI BAŞKA BİR BEDEN ÇEKMİŞ"

"Sevdiğim kadının, birlikte olduğum sevgilimin canı bir başka beden çekmiş, gitmiş başka biriyle yatmış, benden genç, benden diri biriyle... Yapabilir. Bunu aldatma saymam ki. Ama kadın gider de dertlerini, sevincini, mutsuzluğunu başka bir adama anlatırsa işte o zaman beni aldatmış sayarım! O zaman benden hiç zevk almıyor, ilişki bitmiş demektir.

"TENSEL BİRLİKTELİK DOĞAL BİR ŞEY"

Tensel birliktelik çok doğal, insani bir şey. Mum yanar, müzik güzel gelir, seni hatırlar ya da sen onu hatırlarsın, deniz fış fış yapar, anlık olarak karşındakiyle bir şey yaşarsın. Aşırı insani! Pınar (şimdiki sevgilisi) beni böyle kabul ediyor."

AÇIKLAMA YAPTI: RÖPORTAJIM KATLEDİLDİ

Özer, aldığı tepkilerin ardından Instagram hesabından yeni bir açıklama yaparak "Hani bazı hakemler maçı, çaldığı değil, çalamadığı düdüklerle katleder ya; bazı gazeteciler de röportajı yazdığı değil, yazmadığı cümlelerle katleder. Ve çoğunluk da meşrebine göre karar verir" dedi.

Cem Özer: Sevgilim başkasıyla yatabilir aldatma saymam