Cem Yılmaz yeni aşkı Ayşe Hatun Önal ile görüntülendi

cem yılmaz ayşe

Ahu Yağtu'dan geçen yıl sonu boşanan Cem Yılmaz'ın eski manken, şarkıcı Ayşe Hatun Önal'la birlikte olduğu iddia ediliyordu. Ayşe Hatun Önal dün ünlü şovmenin evinden çıkarken görüntülendi.

Sevgilisini aracına kadar uğurlayan, etrafına gülücükler saçan Yılmaz'ın keyifli olduğu görüldü.

Çiftin ilişkisi "The Water Diviner" filminin galasında ortaya çıkmıştı. Ayşe Hatun Önal'ın iki gündür Cem Yılmaz'ın evinde kaldığı öne sürüldü.

Cem Yılmaz yeni aşkı Ayşe Hatun Önal ile görüntülendi

SON UMUT'UN GALASINDA İLİŞKİLERİNİ DOĞRULADI

Russell Crowe'un Türkiye'de çektiği 'Son Umut' filminin galasına eski manken yeni şarkıcı Ayşe Hatun Önal ile birlikte gelen Yılmaz, gala sonrası düzenlenen partide de yakın arkadaşlarına ilişkiyi doğruladı.

Akşam Gazetesi'nden Önder Sarıahmetoğlu, geceye dair detayları şöyle aktardı:

"Cem Yılmaz ve Ayşe Hatun Önal birlikteler! Hatta galaya da birlikte geldiler. Fakat onlar gelmeden önce, kapıda çekim yapmasına izin verilen gazeteciler 'Ekip, otelden çıktı, geliyorlar. Sizleri panonun önündeki bölüme alalım' davetiyle kırmızı halının başından uzaklaştırılmışlardı. Gazetecilerin bulunduğu bölümden uzak bir noktada ayaküstü, arkadaşları Alper Narman ve Onur Özdemir'le lafladılar. Ardından Cem Yılmaz, Ayşe Hatun Önal'ı önden yolladı, gazetecilerin bulunduğu noktaya. Yanında Onur ve Alper'le..."

"Kendisi Russell Crowe ve ekibin geri kalanını bekledi. İçerde çok samimi olmaktan kaçındılar ama sık sık yan yana geldiler. Gala sonrası after party'de her şey daha netti. Cem Yılmaz, merak edip soran birkaç yakın arkadaşına da birlikte olduklarını açıkladı zaten."