Cemil İpekçi Hadise ile Hande'yi yaylım ateşine tuttu

Cemil İpekk

Ünlü modacı Cemil ipekçi ilk kez bir radyo programına katıldı. Ünlü modacı olay yaratacak açıklamalar yaptı.

ORTALIK FENA KARIŞACAK

Cemil İpekçi bir kitap yazdığını ama bu kitabını öldükten sonra yayınlanacağını çünkü kitap da bahsettği isimler hala hayatta olursa ortalığın çok fena karışacağını söyledi.

"YANIMA GELİP ŞARKICI OLMAK İSTİYORUM DEDİ"

Geçtiğimiz günlerde Hande Yener ve Hadise ile ilgili yaptığı rüküş yorumlarının üzerine Hadise'nin kendisine cevap olarak "Gülüp geçiyorum" demesine çok sinirlenen Cemil İpekçi, "Şunu söylemek istiyorum, Hande Yener'i ilk defa bir mağazada tezgahtarlık yaparken tanıdım yanıma gelip çok şarkıcı olmak istediğini sesinin güzel olduğunu ve Sezen Aksu le tanışmak istediğni söylemişti. Çok duru çok hoş bir genç kızdı çok eski tanırım.

"HANDE MADONNA GİBİ GİYİNEMEZ"

Hande zaten çok iyi bir yorumcu çok iyi bir sesi var. Madonna ile yarışmasına gerek yok. Madonna'nın fiziği de yok Hande de.. Hande çirkin demiyorum ama Madonna gibi giyinemezsin 50 kişilik ekibi var kadının ve vücutları farklı. Sesi olan bir insanın bu kadar abartılı olmasına gerek yok.

"HADİSE'NİN SESİ OLUP OLMADIĞINI ANLAYAMADIM"

Hadise'nin sesi olup olmadığını anlayamadım. Bu kadar sene sesi olanların arasında yetişmiş iyi de kulağı olan biri olarak sesini de sevemedim. Onun rüküşlüğüne gelince yaşı kaç daha üç otuzluklar gibi neden giyiniyorsun. Birden bire geldi yurtdışından Eurovision'a katıldı şöhret oldu! Laf ola beri gele 3'üncü oldu ama hatırlatırım 3-4 olmak değil mevzu Sertab Erener'in sesi var 1'inci oldu. Zaten çok matah olsa İngiltere de alkışlarlardı.

"KARDEŞİ OLSA OLSA BENİM TALEBEM OLUR"

Giyinişini beğenmiyorum diyince bana gülüp geçmiş. Benim ona gülüp geçmemi tarih yazar ama onunkini 5 sene sonra gazeteciler bile yazmaz. Ukalalığı sevmiyorum ama Cemil ipekçi 45 senede o kadar kişiyi giydirmiş 270 ödül almış senin için bir şey söylüyorsa dinle. Kardeşim tasarımcı diyor, kardeşi olsa olsa benim talebem olur. Bakalım 3-5 sene sonra o hanımefendi nerede bakalım da görelim.

Yeni nesil gençlerin ukalalığının dersini hayat veriyor zaten. Bekleyelim bakalım bir kaç sene sonra kim nerde dedi.

"BIYIKLARIMI KESMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

Bıyıklarımı kesmeyi asla düşünmüyorum. Erkekte de sakal bıyık seviyorum. Sakal modası başladı çok mutlu oldum. Adamları artık adam adam görüyoruz.

Yeni nesil en beğendiğim erkek ünlüler Kenan İmirzalioğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ. İkisi de elimde büyüdü. Jürilerindeydim... Kıvanç yarışmayı kazandığında podyumdan atladı boynuma sarıldı. Ben Kıvanç'ı ilk gördüğümde yarışmada Allah'ım Adem'i gönderdin herhalde dedim." açıklamalarını yaptı.