Cemil Özeren vefat etti

Cemil Özeren vefat etti

Bir dönemin fenomen grubu Ayna'nın iki yıldızından biri olan Cemil Özeren, karaciğer sirozu nedeniyle yoğun bakımda tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Şarkılarıyla bir döneme damga vuran efsanevi Ayna grubunun solistlerinden 50 yaşındaki Cemil Özeren hayatını kaybetti. Esenler Hayat Hastanesi'nde tedavi gören Özeren'in doktoru 15 gündür yoğun bakımda olduğunu ve durumunun iyiye gitmediğini açıklamıştı.

Bir dönemin fenomeni Cemil Özeren

Ayna - Ölünce Sevemezsem Seni

Cemil Özeren vefat etti

EROL KÖSE DUYURDU

Özeren'in vefatını ünlü prodüktör Erol Köse Twitter'dan duyurdu. Erol Köse, "Ayna grubundan Cemil Özeren tedavi gordugu hastanede malesef vefat etti başimiz sağolsun.." dedi.

Ayna - Gittiğin Yağmurla Gel (1996)

Cemil Özeren vefat etti

ERHAN GÜLERYÜZ: ÇOK ACI ÇEKİYORUM

30 yıllık arkadaşı Cemil Özeren'i ölüm anında yanında olan ve büyük bir yıkım yaşayan Erhan Güleryüz şunları söyledi: "Bir kaç gündür komadaydı. Bugün sabah 11.00'de odasına girdim. Birden yanımda ağır bir kriz geçirdi. 6-7 doktor içeri girdi, hemen müdahale ettiler. Doktorlar elinden geleni yaptı ama arkadaşım daha fazla direnemedi. Saat 12.15'te hayatını kaybetti. Çok büyük bir acı içindeyim. Hepimizin başı sağolsun..."