Ceyda Karan'dan PKK vahşetini savunan tweet

Ceyda Karan'dan PKK vahşetini savunan tweet

Önceki hafta Kobani'de IŞİD'le PKK'ya bağlı YPG'lilerin çatışmalarını yerinden izlemek için kente giden ve gidiş yolunda kahkalarla dolu selfie fotoğrafını paylaşarak tepki toplayan Ceyda Karan, bu kez de attığı bir tweet'le gündemde.

PKK'LILAR ŞEHİRLERİ ATEŞE VERMİŞTİ

Kobani olayları bahane edilerek Türkiye'de birçok şehir ateşe verilmiş, ev ve işyerleri yakılmış, kamu binaları büyük zarar görmüştü.

HÜDA PAR'LI GENCİ KAFASINI EZEREK ÖLDÜRDÜLER

Ardından hızını alamayan PKK'lılar, IŞİD'e yakın olduğu gerekçesiyle Hüda Par binalarına saldırmış ve binada bulunan dört gençten, kimini 4. kattan aşağı atarak kimini de kafasını taşla ezerek öldürmüştü.

PKK'NIN İŞKENCELERİNİ SAVUNAN GAZETECİ

Aynı Ceyda Karan bu kez de PKK'lı Kürtler'in dindar Kürtler'e saldırmasını ve bunun sonucunda gerçekleşen ölümleri savundu. Ceyda Karan attığı bir tweet'le PKK'lıların Hüda Par'a saldırmasını ve ardından Hüda Parlılar ile PKK'lılar arasındaki çatışmaları "Yobaz Kürtler'in halka saldırısı" olarak yorumladı. Ve PKK'lılar ile Hüda Par'lılar arasında yaşanan kavganın "Türkiye'nin yobazlığa teslim olup olmama meselesi" olduğunu savundu. Ceyda Karan'a göre PKK'lıların işkence ederek öldürdüğü Kürtler ise yalnızca "fasa fiso"..

Ceyda Karan'dan PKK vahşetini savunan tweet

Ceyda Karan'dan PKK vahşetini savunan tweet