CHP'de Kılıçdaroğlu-Baykal gerginliği

Deniz Baykal'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesi konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Deniz Baykal arasında karşılıklı açıklamalar yapıldı.

Sözcü'ye konuşan Kılıçdaroğlu, Erdoğan-Baykal görüşmesi hakkında "“Sayın Deniz Baykal, televizyona yaptığı açıklamanın biraz daha ayrıntılısını bana anlattı. Bilgim dahilindeydi görüşme.

CHP'de Kılıçdaroğlu-Baykal gerginliği

"BAYKAL GİTMEYE NİYETLİYDİ"

Baykal gitmeye niyetliydi. Ben ‘Sakın kaçak Saray’da olmasın” ve ‘Koalisyon konusu olmasın’ dedim. Ama içeride koalisyon da görüşülmüş. Sayın Deniz Baykal’ın o gece bana neden ulaşamadığını ise ben de anlamadım. Tam tersine o gece saat 24.00’ten sonra da ayaktaydım ve uyumuyordum.’’ dedi.

CHP'de Kılıçdaroğlu-Baykal gerginliği

BAYKAL'DAN CEVAP GECİKMEDİ

Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'dan cevap gecikmedi. Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerine cevap veren Baykal, şunları söyledi; "Sayın Erdoğan’la konuşmamızda tek kelime bile olsa böyle bir şey konuşulmadı. Siyasi geleceğimle ilgili hiçbir konuşma geçmedi. Beni işin içine sokacak hiçbir model önerisi olmadı. Yaptığımız görüşme sırasında Sayın Erdoğan’ın bana böyle bir teklif yapmış olabileceğini ya da benim böyle bir teklife muhatap olduğumun kendi partililerimiz tarafından konuşulması, düşünülmesi daha acıdır.”