CHP'li iki grup arasında kavga çıktı
DHA

CHP İlçe Binası girişinde, CHP'li iki grup arasında meydana gelen kavgada 3 kişi yaralandı.

ADAY GÖSTERİLDİN BEN GÖSTERİLMEDİM KAVGASI

Olay, Eyüpsultan CHP İlçe Binası girişinde medyana geldi. Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, CHP'den belediye başkanlığına aday gösterilen İlçe Başkanı Sinan Akçiçek'in grubu ile aday gösterilmeyen CHP'li aday adayı Emin Atmaca'nın taraftarları arasından kavga çıktı.

CHP'li iki grup arasında kavga çıktı

Kavgada; Sinan Akçiçek, ilçe yöneticisi Nuri Telek, belediye meclis üyesi Ali Haydar İşkar yaralandı. Bildirilmesi üzerine olay yerine, çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı.

"PARTİMİZE YÖNELİK BİR SALDIRI"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek ve 2 yönetici, ilçe binasına gelen kişilerce darbedilmesi olayı ile ilgili Eyüpsultan İlçe Polis Merkezi'ne gelerek şikayette bulundu. Karakol çıkışı gazetecilere açıklamada bulunan Sinan Akçiçek, “Şahsımıza değil, partimize yönelik bir saldırıdır.” dedi.

CHP'li iki grup arasında kavga çıktı VİDEO

CHP'li iki grup arasında kavga çıktı

KAFTANCIOĞLU: 3 YARALIMIZ VAR

Olay yerine gelen CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, bu akşam ilçe teşkilatına yönelik bir saldırı gerçekleştiğini belirterek, "İlçe başkanımız ve yöneticilerimiz kaba kuvvetle darbedilmişler. Şimdi yaralanan yöneticilerimizi ve ilçe başkanımızı hastaneye gönderdik. Bundan sonra olayın ne olduğunu aydınlatma görevi kolluk kuvvetlerimizde. Hayati tehlike yok, travma nedeniyle vücutlarının belirli bölgelerinde yaralanmalar var. 2 ilçe yöneticimiz ve ilçe başkanımız yaralı, toplam 3 kişi. Gelen grubun kim olduğu konusunda bir bilgi yok." şeklinde konuştu.

Günün önemli gelişmeleri VİDEO

Haber Kaynağı: Demirören Haber Ajansı (DHA)