CHP'li rezidans sahibi vekili belediye başkanı eşi savundu

vahdet

Meclis'te halkçı selamı ile yemin eden CHP'li vekil Gamze Akkuş İlgezdi'nin, Bağdat Caddesi'ndeki lüks rezidansta 3 ayrı dairesinin olduğu ortaya çıkmış, parti içinde bazı isimler durumdan rahatsız olmuştu.

Vekilin Ataşehir Belediye Başkanı eşi Battal ilgezdi, bugün konuyla ilgili bir açıklama yaptı;

1.SIRADA ÇIKMASINDAN RAHATSIZ OLDULAR

Sadece benim değil eşimin ve 2 kızımın mal varlıkları da günü gününe İçişleri Bakanlığı'na bildirilmiştir. Özellikle 2015 Genel Seçimleri öncesi yapılan önseçimde İstanbul 1. Bölgeden Gamze Akkuş İlgezdi’nin birinci sırada çıkmasından rahatsız olanların bu saldırıları “aile mahremiyetimiz, kişilik haklarımız ve siyasi kimliğimiz” üzerinde yoğunlaşmıştır.

KONUTUN PARASI KENDİ HESABIMDAN ÖDENDİ

Bazı gazetelerde ve köşe yazılarında çarpıtırılarak yayınlanan söz konusu konutun parası kendi hesabımdan eşimin hesabına aktarılarak ödenmiştir. Toplam maliyeti de 3 milyon 168 bin Türk lirasıdır. Bu bilgiler tapu kayıtlarında da mevcuttur.

İTİBARSIZLAŞTIRMA KAMPANYASI

Eşime, milletvekili seçilmesinden sonra yapılan ve sistemli olarak devam ettirilen itibarsızlaştırma kampanyası nedeniyle bu açıklamayı yapmam zorunlu hale gelmiştir. Gerek benim, gerek eşimin verilemeyecek bir hesabı yoktur.

YASALAR ÖNÜNDE HESAP SORACAĞIM

Bu kampanyayı başlatanlar ve gerçek olmayan bilgileri düzenli olarak basına servis edenlere yasalar önünde hesap soracağımı kamuoyuna saygıyla duyururum.

Saygılarımla

Battal İlgezdi Ataşehir Belediye Başkanı

3 rezidans sahibi CHP'li solcu vekil mahalleyi karıştırdı

CHP'li rezidans sahibi vekili belediye başkanı eşi savundu