CHP'li Yarayıcı'dan halkı aşağılayan sözler İZLE
Ajanslar

Hilmi Yarayıcı

İngiltere'de kurulan CHP Birleşik Krallık Birliği'nin düzenlediği birinci yıl yemeğinde konuşan Grup Yorum'un eski solistlerinden, CHP Hatay milletvekili Hilmi Yarayıcı, Türkiye'deki faşizmin artık açık ve sürekli bir şekilde yapıldığını söyleyerek "Şimdi bir de içine sos koydular, din olgusu yerleştirdiler" diye konuştu.

"İKTİDAR HER ŞEYİ ZEHİR EDİYOR"

Yarayıcı, Türkiye'deki yaşanan gelişmelerin tümünün AK Parti'ye bağlamanın mümkün olacağını savunarak "Türkiye'deki yaşanan her şeyi son 14 yıldır bize zehir eden iktidarına da yüklemek mümkün" dedi.

"FAŞİZM HEP VARDI İÇİNE BİR DE SOS KOYDULAR"

Gecede konuşan CHP Milletvekili Hilmi Yarayıcı şunları söyledi:

"Ülkedeki gelişmeleri anlatmadan da gitmek istemem. Konuşacak çok şey var. Her şeyi AKP'ye bağlamak mümkün. Son 13-14 yılı bize zehir eden bir iktidara yüklemek ve onların yaptığı her şeyi anlatmak mümkün. Ben hep sınıfsal bakmışımdır meselelere ve faşizm hep vardı, bazen gizli bazen açık yapılırdı. Şimdi açık ve sürekli bir faşizm var ki içine bir de sos koydular, din olgusu yerleştirdiler."

CHP'li Yarayıcı'dan halkı aşağılayan sözler İZLE

"MEMLEKETTE 4 KİŞİDEN BİRİ SOSYAL DEMOKRAT, 3'Ü BAĞNAZ"

"Memlekette her dört kişiden biri, belki sosyal demokrat yapıya sahip diyebileceğimiz, içinde liberali, soldan sağdan Alevisi, sünnisi, soldan sağdan, ilericisi, sol sosyalisti oluştururken; diğer üç tanesi yobaz, bağnaz ve bu karakterleri içinde barındırmaya hala devam eden anlayışın temsilcileri var. Bu konuda belki bizim de eksikliklerimiz var, belki özeleştiri yapmak lazım, biz belki oradaki insanlara yeterince yetişemiyoruz, ulaşamıyoruz ve onların sorununu çözücü yerden bakamıyoruz."

Yarayıcı, Türkiye'nin aydınlarının, sanatçılarının, yurtseverlerinin gelecek güzel günlere olan inancının tükenmediğini ve tükenmeyeceğini dile getirdi.

CHP'li Yarayıcı'dan halkı aşağılayan sözler İZLE