CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş'tan ilk açıklama İZLE

Mansur Yavaş, oy sayımı devam etmesine rağmen kesin sonucu beklemeden kameralar karşısına geçti ve zaferini ilan etti.

"KESİN BİLGİ ANKARA BİZİMDİR"

Akşam saatlerinde bir televizyon kanalına telefonla bağlanan Mansur Yavaş, "Daha oy sayımı bitmedi. Yenimahalle var, Çankaya var. Oradaki oylar sayılınca da biz kazanacağız. Bunlar Yüksek Seçim Kurulu'ndan aldığım bilgiler. Kesin bilgi Ankara bizimdir" dedi.

MELİH GÖKÇEK KAZANDI

Sabahın erken saatlerinde AK Parti'nin Ankara adayı Melih Gökçek, 4. kez seçim zaferini ilan etti.

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş'tan ilk açıklama İZLE

YAVAŞ: "OY ORANIMIZ YÜZDE 50"

CHP'nin Ankara adayı Yavaş, şu an CHP'nin Ankara'daki oy oranının yüzde elli civarında olduğunu söyledi. Aynı oran ile de seçimi tamamlayacaklarını söyleyen Yavaş, CHP'lilerin sandık başlarından ayrılmamasını istedi.

CHP'nin adayı Mansur Yavaş seçimde manipülasyon yapıldığını iddia etti. Açıklamasının devamında ellerindeki sonuçların kendilerini zafere taşıdığını belirten Yavaş, "Ankara'yı kazandık hayırlı olsun." açıklamasını yaptı. Yavaş açıklamasında şunları söyledi:

"SANDIKLARI TAKİP EDİN"

"Şu anda yüzde 50'ye yakın oy alıyoruz. Temennimiz en az 51. Bu bilgiyi alan, arada 5-10 puan varmış gibi gösteren TV'ler olduğu müddetçe sandık başındaki arkadaşlarımız dağılsın diye yapıyorlar. Buradan sesleniyorum sonuna kadar torbaların Merkez Kurula teslim edilinceye kadar takipe dilmesini istiyorum."

"SEÇİMİ ALDIK"

Mansur Yavaş'ın yanında açıklama yapan Gürsel Erol da konuşmasında, "Ankaralılara müjde vererek başlamak istiyorum. Ankara'yı kazanmış bulunmaktayız. CHP yüzde 49, AKP yüzde 42. 7'lik bir oy farkımız var. Sandık görevlisi arkadaşlarımıza uyarıyı yapmak istiyorum. Seçim sonuçları sonuçlanıncaya kadar, torbalar İlçe Seçim Kurulu'na gidene kadar terk etmeyin. Biz bu seçimi aldık." dedi.

"ANKARA'DA TEMİZ BİR YÖNETİM BAŞLIYOR"

Yavaş canlı yayında yaptığı konuşmasının sonunda, "Birçok TV de bizi önde göstermeye başladı. Ankara'da temiz bir yönetim başlıyor. Seçimler hayırlı uğurlu olsun." dedi.

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş'tan ilk açıklama İZLE