Cimbom'dan lidere net mesaj

Cimbom'dan lidere net mesaj

Spor Toto Süper Lig'de 19.hafta karşılaşmasında Galatasaray evinde Bursaspor'u ağırladı. Fenerbahçe'nin puan kaybetmesiyle beraber maça daha fazla önem veren Galatasaray ilk dakikadan itibaren rakibinin üzerinde önemli bir baskı kurdu. Bu baskı sonucunda 12.dakikada Sneijder ile 1 - 0'lık üstünlüğü yakalayan Galatasaray bu golden 8 dakika sonra yine Sneijde ile farkı ikiye çıkardı.

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ

Golleri buldukça daha da iyi oynamaya başlayan Galatasaray 24. dakikada bu sefer Eboue ile golü bularak skoru 3 - 0'a getirdi. Bursaspor ilk 45 dakika pek bir varlık gösteremezken ilk yarının son bölümünde Sneijder kendisinin 3. takımının 4. golünü atarak Galatasaray'ın soyunma odasına 4 - 0'lık skorla gitmesini sağladı.

İKİNCİ YARIDA DA KONTROLÜ BIRAKMADI

İkinci yarıda Galatasaray skorun da verdiği rahatlıkla topa daha fazla sahip olan taraf olmaya devam etti. Oyunda hakimiyeti hiç bırakmayan sarı - kırmızılı ekip 65.dakikada Drogba'nun şık vuruşu ile skoru 5 - 0'a taşıdı. 88. dakikada ceza sahasının hemen dışından topu düzgün bir vuruşla ağlara gönderen Selçuk takımının 6.golünü attı. Maç bu skorla sona erdi.

Galatasaray - Bursaspor maçından kareler

Karşılaşmanın ayrıntıları için tıklayınız