Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırşehir'de

erdoğan

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırşehir Cacabey Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde halka hitap etti.

"KILAVUZU KARGA OLANIN..."

Erdoğan yaptığı konuşmada Somali ziyareti sırasında Somalili bir çocuğa verdiği hediyeyi çarpıtarak gündeme getiren Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Erdoğan, Kılıçdaoğlu için "Biz Somali'de büyük açılışlar yaparken burada ana muhalefetin genel başkanı çıktı, bu Somali ziyaretinde hastane ziyaretinde çocuklara dağıttığım hediyeleri ne olduğunu bilmeden, Türkiye Cumhurbaşkanına bir saygısızlık yaptı. Yine rezil oldu. Kılavuzu karga olanın .... bunu biliyorsunuz ben söylemeyeyim" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırşehir'de

Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Erdoğan'ın Somalili çocuklara hediye ettiği boyama kitabının montajlanmış halini göstererek eleştirilerde bulunmuştu. Erdoğan'ın Somalili çocuklara boyama kitabı hediye etmesine rağmen Kılıçdaroğlu, çocuklara 'Ali Baba ve Kırk Haramiler' adlı kitabın hediye edildiğini savunmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılavuzu karga olanın İZLE

10 AĞUSTOS TEŞEKKÜRÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırşehir kent meydanında düzenlenen toplu açılış töreninde, Ahi Evran'ı, Cacabey'i ve merhum halk ozanı Neşet Ertaş'ı rahmetle, hürmetle, minnetle yad etti, 10 Ağustos cumhurbaşkanlığı seçiminde kendisine verdiği yüzde 53 oranındaki destek nedeniyle Kırşehirlilere teşekkürlerini sundu.

"Yol arkadaşlığımız, kardeşliğimiz, muhabbetimiz inşallah daim olsun" diyen Erdoğan, 28 Ağustos 2014'te başladığı cumhurbaşkanlığı görevindeki 5 aylık süreçte Trabzon, Rize, Bayburt, Gümüşhane ve Konya'ya gittiğini, Kırşehir'in ziyaret ettiği 6'ncı il olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırşehir'de

AÇILIŞLAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Bugün çok önemli açılışları gerçekleştireceklerini, şehire kazandırılan 19 ayrı eser ve hizmetin resmi açılışını yapacaklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Eğitim, Aile ve Sosyal Politikalar, Gençlik ve Spor, Enerji ve Tabii Kaynaklar, Gıda Tarım ve Hayvancılık, Orman ve Su İşleri, İçişleri bakanlıklarının tamamlanmış yatırımları ile Kırşehir Valiliği ve Belediyesinin hizmetlerinin de açılışını gerçekleştireceklerini kaydetti.

"KIRŞEHİR YATIRIMLARA DOYMUYOR"

Erdoğan, "Kırşehir yatırımlara doymuyor, doymamak da en doğal hakkıdır. Huzurlarımızda Belediye Başkanı ve heyetini tebrik ediyorum, onların da gerçekten Kırşehirimize yapmış oldukları yatırımlar, açılışlar Kırşehirimize bir farklılığı getiriyor, şehircilikte yeni bir atılımın, açılımın içerisinde olan bir Kırşehir var. Bundan sonra hükümetimizin vaatlerinin de yerine geldiğini tek tek görecğiz. Bir tarafta başkent, hemen yanı başında Kırşehir. Burası Anadolu ve bu Anadolu hiçbir zaman ne Cacabey'e ne Ahi Evran'a mahçup olmayacak. Ahi Evran Kültür Merkezinin de bitimiyle beraber Kırşehir çok daha büyük zenginliğe kavuşmuş olacak" diye konuştu.

"150 BİN KİŞİNİN ELEKTRİK İHTİYACINI KARŞILAYACAK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırşehir'in Mucur ilçesinde bir de rüzgar enerji santralinin açılışının yapılacağını, yatırım beledi 285 milyon dolar tutarındaki, 150 megawat gücündeki santralin de Türkiye'nin yenilenebilir gücüne güç katacağını belirterek, "Yılda yaklaşık 400 milyon kilowat saat elektrik üreterek 150 bin kişinin elektrik ihtiyacını karşılayacak yatırımın Kırşehirimize hayırlı olmasını Allah'tan dilerim" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırşehir'de

"FARKLI OLACAĞIM DİYE SÖZ VERMİŞTİM"

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde halka "farklı bir cumhurbaşkanı olacağım" diye söz verdiğini anımsatan Erdoğan, şöyle devam etti:

"Halkın oylarıyla seçilmiş cumhurbaşkanı olarak ülkeyi, devleti, milleti ilgilendiren her konunun, her meselenin takipcisi olacağımı söylemiştim. Bu makamda 5 ayımızı geride bıraktım, 16 ülkeye resmi ziyaretlerde bulundum. Türkiye'de 3 devlet başkanını, 6 cumhurbaşkanını, 7 başbakanı ve diğer üst düzey devlet adamlarını ağırladık. Türkiye ve dünyada 8 uluslararası zirveye katıldık. 5 ayda çıkarılan onlarca kanunu inceledik, onayladık. Şehirlerimize ziyaretlerimiz oldu, açılışlar yaptık. Çok sayıda misafir heyeti kabul ettik, çok sayıda toplantıya katıldık. Sizin verdiğiniz emanetin gereğini yerine getirmek için Allah'a hamdolsun durmadan, duraklamadan, ara vermeden 'durmak yok, yola devam' dedik.

Bizim acelemiz var, on yılların birikmiş sorunlarını tek tek çözüme kavuşturuyoruz, mücadelemizi yoğun şekilde sürdürüyoruz. Türkiye'yi büyütmek için, kalkındırmak için Türkiye'yi dünyanın en güçlü ülkeleri arasına yükseltmek için gayret gösteriyoruz. Bizim 2023 hedeflerimiz var bunun için her türlü enerjiyi, gayreti ortaya koyacağız, her türlü emeği ortaya koyarken ter dökeceğiz. Şunu bilmenizi istiyorum, Türkiye emin ellerdedir, son derece sağlam bir zeminde geleceğe ilerliyor. Ekonomimiz, demokrasimiz, sosyal hayat, dış politikamız emin ve tecrübeli ellerde daha da güçleniyor, büyüyor."

Kemal Kılıçdaroğlu'nun gafları İZLE

16 BAYRAKLA KARŞILANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı konuşma yapacağı alanda 16 genç, tarihteki Türk Devletlerinin bayrakları ile karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kırşehir'deCumhurbaşkanı Erdoğan Kırşehir'de