Darbecilerin para dolu çantasını bulan çoban konuştu

Darbe girişimi günü FETÖ’cülerin karargah olarak kullandığı Akıncı 4. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda darbenin başarısızlığa uğrayacağını anlayan hainler yanlarına aldıkları gizli belgeler ve bilgisayarları üssün yakınındaki bir kavun tarlasına attı.

Darbecilerin para dolu çantasını bulan çoban konuştu

60 YILLIK ÇOBAN HÜSEYİN AMCA

Atılan malzemeler arasında bulunan çantada yaklaşık 200 bin dolar vardı. İşte o çantayı bulup yetkililere teslim eden çobanı, Akşam gazetesi buldu. 4 çocuk, 6 torun sahibi olan ve darbe girişiminden günler sonra haberi olan Hüseyin Amca yaşadıklarını şöyle anlattı: "60 yıllık çobanım. Kimsenin bizim oyumuzu küçümsemeye hakkı yok. Zaman zaman diyorlar ya benim oyum ile dağdaki çobanın oyu bir mi diye. Ben onurum ile şerefimle çoluk çocuğumun ekmeğini helalinden kazanıyorum. Darbe olduğunu duymadım bile..

PARA PUL DEĞİL BİZE VATAN LAZIM

O gün hayvanlarımı askeriyenin bitişiğinde güdüyordum. Atıp gitmişler çantayı. Baktım içinde para var. Hemen hayvanların sahibine haber verdim. Benim para ile pul ile işim olmaz. Türkiye büyük bir badire atlattı. Allah kötülere iyi ki fırsat vermemiş, para pul değil bize vatan lazım. Bizi kin ile çiğnemek istediler. Para pul onların olsun Türkiye sağ olsun."

Akıncılar Üssü yakınlarında içi dolar dolu çanta bulundu VİDEO