Davutoğlu Papa'nın soykırım açıklamasını eleştirdi
ensonhaber.com

Davutoğlu Papa'nın soykırım açıklamasını eleştirdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cemal Reşit Rey Kongre Merkezi'ndeki Meridyen Derneği Kutlu Doğum Haftası Programı-Mevlidi Şerif Programı ile 6. Hadis ve Siret Araştırmaları Ödül Töreni öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşt Davutoğlu'nun açıklamalarından özetler..

"PAPA'YA VE MAKAMINA YAKIŞMADI"

"Eğer dış faktörler olmamış olsaydı muhtemelen 1915 yılında yaşanan acı olaylar yaşanmayacaktı. Bu acıları tek taraflı olarak okumak, sadece insanoğlunun bir kısmının acılarına sahip çıkıp diğerinin acılarını örtmek, Sayın Papa'ya ve bulunduğu makama yakışmamıştır"

Davutoğlu Papa'nın soykırım açıklamasını eleştirdi VİDEO

DEMİRTAŞ'IN AĞRI'DAKİ SALDIRIYLA İLGİLİ İDDİALARI

"Çok açık bir şekilde söylüyorum, Sayın Demirtaş yalan söylüyor ve gerçekleri saptırıyor. Tam seçim ortamına Türkiye girmişken ve herkes seçim kampanyasına hazırlanırken, maalesef son derece provokatif ama bu provokasyon tamamıyla bölücü terör örgütünün taraflarından gelmiştir."

"Sayın Demirtaş karar versin. İstanbul'da Kadıköy Meydanı'nda barışçıl bir söylem güya tutturup ve legal bir siyasi partinin eş başkanı olarak konuşup, Doğubeyazıt'ta olan olaylar söz konusu olduğunda bölücü terör örgütünün sözcülüğünü yapmak ona yakışmaz"